tromaktiko: Προς τον πατέρα-πελάτη των JUMBO

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Προς τον πατέρα-πελάτη των JUMBO



Αγαπητέ κ.πελάτη των jumbo, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι για την "καταγγελία" που κάνατε σχετικά με ένα παιχνίδι που πήρατε.
Όταν πήγατε να το πάρετε δεν είδατε ότι λέει ότι οι αλλαγές γίνονται τις τάδε ημέρες και ώρες? Εγώ που σπάνια πηγαίνω στο jumbo τις βλέπω συνέχεια αυτές τις σημάνσεις.Γιατί δεν το διευκρινίσατε τότε? Γιατί δεν φύγατε πριν το πάρετε, εφόσον αν κάτι προέκυπτε δεν θα μπορούσατε να το επιστρέψετε? Και οι άνθρωποι στα καταστήματα άνθρωποι είναι, δεν είναι μέσα στο προϊόν, ούτε ξέρουν αν έχει κάποιο πρόβλημα.Κάνατε τον κόπο αλήθεια να πάρετε ένα απλό τηλέφωνο πρώτα να συνεννοηθείτε για την αλλαγή? Μάλλον όχι.Και όσον αφορά την προέλευση του παιχνιδιού, όλα τα παιχνίδια
γράφουν από πίσω πού φτιάχνονται.Γιατί δεν το κοιτάξατε πριν το πάρετε? Εξάλλου τα πάντα σχεδόν, καλώς ή κακώς φτιάχνονται στην Κίνα. Κι επειδή λέτε ότι σε κάποια φάση ξύπνησε ο Ελληνάρας μέσα σας, να σας πω ότι από τους πολλούς Ελληνάρες έφτασε η χώρα εκεί που έφτασε σήμερα.Όχι επειδή κάνανε φασαρίες στα jumbo βέβαια.Αλλά επειδή ο κάθενας όπου μπορούσε, έκανε ό,τι ήθελε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!