tromaktiko: Kάτω τα χέρια από το επίδομα πολυτέκνων

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Kάτω τα χέρια από το επίδομα πολυτέκνων



Πολλά γράφονται κάθε μέρα για τους πολύτεκνους και τις οικογένειές τους,υπάρχει από ορισμένους μία επιθετικότητα καθαρά αδικαιολόγητη.
Ξεχνούν φαίνεται ότι οι πολύτεκνες οικογένειες είναι οι αιμοδότες της χώρας μας γιατί ενώ όλοι εσείς που τους κατηγορείται ότι τάχα τους πληρώνεται μήπως κάνετε κάποιο λάθος, ναι για σας μιλάω που κάνετε μόνο ένα παιδί γιατί πιστεύω ότι είστε ευθυνόφοφοι ή δεν έχετε τα κότσια να μεγαλώσετε πάνω από ένα ή δύο παιδιά. Μην μου πείτε πως πληρώνεται φόρους γιατί οι περισσότεροι από σας κοιτάτε πως να τους γλιτώσετε και να πληρώσετε λιγότερο εμείς με τις καθημερινές μας ανάγκες πληρώνουμε πολλούς περισσότερους έμμεσους φόρους. Κάποιος ανέφερε ότι δεν διαμαρτυρηθήκαμε για τις μειώσεις στους μισθούς ποιός στο είπε αυτό φίλε μου μόνο εσύ είσαι δημόσιος υπάλληλος; εμάς δεν μας κόψαν τους μισθούς και μάλιστα δυσανάλογα όσο κοψαν τους ελεύθερους τόσο και τους οικογενειάρχες ποιόν χτύπησε λοιπόν περισσότερο η μείωση του μισθού;
Τέλος πάντων για να μην μακρυγορούμε η πολιτεία έδωσε στην πολύτεκνη ΜΑΝΑ ενα μετάλλιο που είναι η σύνταξή της για τις υπηρεσίες της πρός την πατρίδα .Τα μετάλλια λοιπόν δεν τα παίρνουμε πίσω.
Γιαυτό κάτω τα χέρια από το επίδομα τιμής.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!