tromaktiko: Η Ίφκε Βαν Μπέλκουμ στο katimagiko.gr (video)

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η Ίφκε Βαν Μπέλκουμ στο katimagiko.gr (video)



Λίγο μετά τον νικηφόρο αγώνα του Θρύλου κόντρα στον Ηρακλή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής Α1 πόλο γυναικών, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Πεκίνου με την ομάδα της Ολλανδίας, Ίφκε Βαν Μπέλκουμ,και βασική φουνταριστός της ομάδας μας, μίλησε στο katimagiko.gr. Δείτε το video.


Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις της από την ομάδα μας τόνισε:

«Όλα είναι καλά στην ομάδα, προπονούμαστε πολύ σκληρά για να βελτιωθούμε και για τους αγώνες στο ChampionsTrophy. Αυτοί οι αγώνες είναι καλοί για την προετοιμασία μας. Εγώ είμαι ικανοποιημένη, και η ομάδα το ίδιο, και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι κάθε βδομάδα».

Σχετικά με το αυριανό εξ’ αναβολής  παιχνίδι με το Ρέθυμνο δήλωσε:

«Είδα το παιχνίδι της ομάδας  του Ρεθύμνου με τον Εθνικό, και νομίζω ότι θα νικήσουμε εύκολα. Αλλά άσχετα με αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες, να παίξουμε καλή άμυνα, και να εξασκηθούμε σε μερικά πράγματα που θα μας χρησιμεύσουν αργότερα μέσα στη σεζόν, και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να βελτιωθούμε».

Απαντώντας για τις πολλές χαμένες επιθέσεις του σημερινού αγώνα εξήγησε:

«Οι περισσότερες από μας είμαστε πολύ κουρασμένες. Και όταν  παίζεις και στους αγώνες κουρασμένη χάνεις λίγο από την συγκέντρωσή σου ίσως, και την ενέργειά σου για να μπορέσεις να πετύχεις μερικά εύκολα γκολ, και αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα σε μερικές φάσεις. Αλλά ακόμα και έτσι πετυχαίνουμε αρκετά γκολ για να πάρουμε τα παιχνίδια και να φτάσουμε στις νίκες».

http://www.youtube.com/watch?v=PaYIdqb2vwc&feature=player_embedded


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!