tromaktiko: Master chef...

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Master chef...



Σε αυτό το επεισόδιο, ειδικά στα σχόλια του, φάνηκε ο δύστροπος χαρακτήρας του Άκη.... Λίγο σεβάσμος στους συμπαίκτες δεν βλάπτει...

Επίσης βεβαιώθηκα ότι το master chef είναι κατά κάποιον τρόπο στημένο και προωθούν κάποιους παίχτες.... Πολλοί κατηγορούν τον Μανωλάκη επειδή του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες ενώ στην πραγματικότητα του δόθηκε μόνο μια και οι ίδιοι οι παίχτες που τον ειρωνεύονται το ψήφισαν να μπει.

Η δεύτερη ευκαιρία: Το προηγούμενο Σάββατο πιστεύω ότι αν οι κριτές ήταν αντικειμενικοί ο Μανωλάκης θα είχε κερδίσει την Δέσποινα και επέστρεψε στο σπίτι με ψηλά το κεφάλι και ανεβασμένη την ψυχολογία. Τότε όπως και σήμερα χρειάστηκαν 2 δοκιμασίες. Την πρώτη προηγούνταν με 4 βαθμούς ο Μανωλάκης. Στη δεύτερη αν και δεν ήταν τόση η διαφορά στα πιάτα οι 2 κριτές εσκεμένα έδωσαν αθροιστηκά παραπάνω από 5 βαθμούς προβάδισμα στο πρώτο πιάτο για να κερδίσει η Δέσποινα. Στις προηγούμενες αποχωρήσεις του Σαββάτου η βαθμολογία ανάμεσα στα δυο πιάτια ήταν πόντος πόντος. Το πόσο fake ήταν αυτή η διαφορά φάνηκε στο σημερινό πιάτο που ενώ το πιάτο του Μανωλάκη ήταν κλάσεις ανώτερο σε όλους τους τομείς η διαφορά των βαθμολογιών των κριτών ανάμεσα στα δυο πιάτα ήταν 1 βαθμός για τον Λαζάρου και τον Σκαρμούτσο και δυο βαθμοί για τον κύριο Λουκάκο. Δηλαδή για τους κριτές (ο Λαζάρου δεν βαθμολόγησε τότε) η διαφορά των πιάτων της προηγούμενης εβδομάδας της Δέσποινας και του Μανωλάκη ήταν μεγαλύτερη από ότι τη διαφορά του σημερινού πιάτου του Μανωλάκη και του ανύπαρτου πιάτου της Χρύσας. Εντάξει την προηγούμενη εβδομάδα έκανε µ καλ ύτερο πιάτο η Δέσποινα αλλά με βάση τις βαθμολογίες των κριτών σε προηγούμενες αποστολές η τόσο μεγάλη διαφορά δεν ήταν δικαιολογημένη.

Η τρίτη ευκαιρία: Την Τρίτη ο Μανωλάκης ενώ είχε κάνει ωραίο πιάτο άφησε άψητο το πουλερικο και βγήκε προτεινόμενος. Δίκαιο για αρκετούς ίσως και για μένα καθώς το λάθος του Μανωλάκη ήταν απαράδεκτο. Όταν όμως ο Άκης είχε ξεχάσει το κοκαλάκι τότε του το χαρίσανε. Στον Μανωλάκη το παίξανε αυστηροί και ενώ το πιάτο του αν εξαιρέσεις την αστοχία με την γαλοπούλα ήταν το καλύτερο από τα τρία και σίγουρα πολύ καλύτερο από της Χρύσας τον βγάλανε για πρώτο προτεινόμενο στη σημερινή δοκιμασία.
Δεν θεωρώ ότι ο Μανωλάκης είναι τέλειος μάγειρας αλλά προσωπικά τον θεωρώ πολύ ανώτερο όχι μόνο από την Χρύσα αλλά και απο την υπερτιμημένη Άντζελα.
http://tsakos.blogspot.com/2010/12/master-chef.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!