tromaktiko: Καταγγελία για Mediterranean Cosmos Θεσσαλονικη

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία για Mediterranean Cosmos Θεσσαλονικη



Πήγαμε σήμερα με φίλους και την οικογένειά μου στο εμπορικό Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη για να κάνουμε Χριστουγεννιάτικα ψώνια αλλά και να δώσουμε χαρά στο ενός έτους μωρό μας.

Μετα τη βόλτα μας στα μαγαζιά, αποφασίσαμε να κάτσουμε στο χώρο εστίασης για μεσημεριανό φαγητό.
Με το που μπαίνουμε στον χώρο, διαπιστώνουμε οτι όλα τα παράθυρα ήταν ανοιχτά (με βγαλμένα υαλοπετάσματα) και ο χώρος στους ουσία ήταν ένα με τον εξωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να είναι ίδια με την εξωτερική (0-5) και ο κόσμος να τρώει με τα μπουφάν κουμπωμένα.
Εχουμε πάει απειρες φορές εκεί, και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, και μάλιστα την σημερινή ημέρα, οπου οι θερμοκρασίες είναι κοντά στο μηδέν.
Οπως καταλαβαίνετε, έχοντας μαζί και ένα καρότσι μωρού, μας ήταν αδύνατον να κάτσουμε και έτσι πήραμε τον δρόμο του γυρισμού για το σπίτι.
Κατανοώ οτι ίσως η πολιτική του εμπορικού είναι, να τρώει ο κόσμος γρήγορα και να σηκώνεται από τα τραπέζια εντός 10λέπτου, εφόσον κρυώνει, ωστε αυτά να γεμίζουν και να ξαναγεμίζουν, αλλά αυτό αγγίζει τα όρια της απανθρωπιάς.
Αναρωτιέμαι σε ποιά ταβέρνα ή εστιατόριο ο κόσμος θα δέχοταν να κάτσει έξω με περίπου 0 βαθμούς; Γιατί λοιπόν θα πρέπει να ανεχτεί ο κόσμος τέτοιου είδους υπηρεσίες;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!