tromaktiko: Η νέα Mercedes ML ενόψει!

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η νέα Mercedes ML ενόψει!



Ο αυτοκινητικός παπαράτσι εντόπισε σε προάστιο της Φρανκφούρτης, καμουφλαρισμένη, τη νέα ML να δοκιμάζεται. Οι φωτογραφίες που σας αποκαλύπτουμε είναι ουσιαστικά η επιβεβαίωση ότι μέσα στο 2011 θα δούμε το νέο SUV των Γερμανών...

Σύμφωνα με τις εικόνες, είναι εμφανές πως οι Γερμανοί υιοθετούν και στην ML την ρομβοειδή μάσκα που εγκαινίασε η SLS, ενώ σε διαστάσεις αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από την υπάρχουσα στην αγορά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η νέα ML θα διαθέτει στη βασική της έκδοση, το νέο V6 κινητήρα των 3,5 λίτρων απόδοσης 306 ίππων.
Ο κινητήρας αυτός προσφέρει 41,4kgm ροπής από χαμηλές στροφές με την κατανάλωσή του να είναι μόλις στα 7,8 lt ανα 100km ενώ οι εκπομπές ρύπων C02 δεν αναμένεται να ξεπερνούν τα 180 gr/km.

Παράλληλα θα τοποθετηθεί και το νέο οκτακύλινδρο μηχανικό σύνολο σε διάταξη V. Ο V8 κινητήρας είναι χωρητικότητας 4.663cc. Η απόδοσή του θα είναι στους 435 ίππους ενώ η ροπή θα αγγίζει τα 73,4 kgm. Το εντυπωσιακό είναι πως η μέση τυποποιημένη κατανάλωση θα είναι στα 9,5 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 στα 224 gr/km.
Σημειώστε ε πως η νέα ML θα παρουσιαστεί και με υβριδική έκδοση σε συνδυασμό με τον κινητήρα των 3,5lt!
PROTO THEMA

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!