tromaktiko: O ΛΕΠΑ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ SHOW ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

O ΛΕΠΑ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ SHOW ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Ένα Φιλοσοφικό Σόου παρουσίασε ο Ελληνοϊταλός συγγραφέας Κοσταντίνο Σάλις στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Στο φιλοσοφικό μέρος ο συγγραφέας μίλησε για το βραβευμένο βιβλίο του DRITTO AL CUORE DELLΑ VITA (ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ) που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις Πύρινος Κόσμος. Προλόγισε την εκδήλωση ο Ιωάννης Μαρωνίτης Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων UNESCO.

Στο Φιλοσοφικό Σόου ερμήνευσαν ιταλικές επιτυχίες ο Λευτέρης Πανταζής, η Ελένη Φιλίνη, η Σαντιάννα και ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης. Την εκδήλωση παρουσίασε η Ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Κοσμίνα Φουρκί Γλιάτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας, του Δήμου Αθηναίων και του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων.

Παρευρέθηκε ο Ιταλός Πρέσβης Φραντσέσκο Πάολο Τρουπιάνο, ο Ιταλός Πρόξενος Φραντσέσκο Λατρόνικο, ο Ιταλός εκδότης Πιέρο Γκράους, η Πρόεδρος των Ιταλών Εξωτερικού Ελλάδος Μαρία Μεντότσι, η δημοσιογράφος Λουϊζιάνα Φεράντε, ο κριτικός Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο χρυσοχόος Γιώργος Ζολώτας, ο σκηνοθέτης Πάνος Αγγελόπουλος, πολλές γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων, της Πολιτικής και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση κάλυψαν τηλεοπτικά η RAI 3 και ITALIA 1 του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για να προβληθεί στην ιταλική τηλεόραση.

Ο Ελληνοϊταλός συγγραφέας Κοσταντίνο Σάλις τιμήθηκε πρόσφατα στο Ιταλικό Κοινοβούλιο όπου παρουσίασε το βραβευμένο βιβλίο του DRITTO AL CUORE DELLΑ VITA (ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ). Είναι ιδεοπαραγωγός Τηλεοπτικών Προγραμμάτων και παρουσιάζει ο ίδιος το Φιλοσοφικό Show στην Ιταλία. Πρόκειται για μια Περφόρμανς με φιλοσοφική σάτιρα μουσική και τραγούδι.




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!