tromaktiko: OA270 AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΚΙΣΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

OA270 AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΚΙΣΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ



Είμαι κι’εγώ ένας ακόμη αγανακτισμένος επιβάτης της πτήσης ΟΑ270 του κου Βγενόπουλου από Λονδίνο (Heathrow) – Αθήνα, όπου επιβεβαιώνω....τα όσα αναφέρει ακριβώς στις 2/12/2010 ο έτερος ομοιοπαθής επιβάτης της ίδιας πτήσης που τελικά καταλήξαμε να γίνουμε εμείς οι ταλαίποροι των ακυρωμένων πτήσεων του αεροδρομίου Gatwick και οχι οι κανονικοί επιβάτες της κανονικής πτήσης Λονδίνο – Αθήνα από αεροδρόμιο Heathrow. Να διορθώσω όμως ότι η συγκεκριμένη βοήθεια προς τους επιβάτες απο το αεροδρόμιο Gatwick δεν ήταν για επιβάτες της ΟΑ αλλά της EasyJet. Μιας πτήσης προσφοράς του καλοκαιριού όπως μας είπαν οι ίδιοι οι επιβάτες από το Gatwick, (δηλαδή πολύ οικονομικής πτήσης και όχι της ακριβοπληρωμένης από εμάς κανονικής πτήσης ΟΑ270).
Εξ’αυτών των λεπτομεριών συμπερένεται ότι η όλη αλαγή του δρομολογείου έγινε για συμφεροντολογικούς λόγους της νέας ΟΑ ιδιοτικών πλέον συμφερόντων και όχι δημοσίου όπου και εκατακρίνετο στο παρελθόν. Άρα έχουμε να δούμε ακόμη και χειρότερη αδιαφορία από την ΟΑ για το επιβατικό κοινό για το οποιοδήποτε φτηνό συνφέρον προκύψει.
Κύριοι!!!! Να την χαίρεστε την καινούργια ΟΑ και βραβεβμένη με SILVER AWARD την οποία πιστεύω ότι στο μέλλον θα βραβευτείτε ακόμη περισσότερο και για άλλες τέτειες η και χειρότερες μεταχειρήσεις του επιβατικού κοινού στο μέλλον γιατί αυτοί ήσαστε οι σημερινοί διαχειριστές της υπέροχης ΟΑ του αήμνηστου και ανεπανάληπτου Αριστοτέλη Ωνάση.
Μ.Κ Ταλαιπορημένος επιβάτης της “Olympic Air”.


 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!