tromaktiko: Aπάντηση στην ανάρτηση: Ο Πάγκαλος έβαλε στο μάτι το portal του Τριανταφυλλόπουλου - Απειλεί με μηνύσεις και ζητά στοιχεία των χρηστών του που σχολίαζαν αρνητικά

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Aπάντηση στην ανάρτηση: Ο Πάγκαλος έβαλε στο μάτι το portal του Τριανταφυλλόπουλου - Απειλεί με μηνύσεις και ζητά στοιχεία των χρηστών του που σχολίαζαν αρνητικά



Απάντηση στην επιστολή του Θεόδωρου Πάγκαλου που αναφέρεται στην ανάρτηση: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/portal.html#more
Παρότι δεν έχω αναφερθεί ποτέ ξανά στο πρόσωπό σας σε ανάρτησή μου σε κάποιο blog, νιώθω την ανάγκη να σας εκθέσω κάποιες σκέψεις μου, αφού μάλιστα είσαστε και υπέρμαχος -όπως γράφετε- της καλόπιστης ακόμα και οξείας κριτικής!

1) Θα έπρεπε να ευγνωμονείτε τα blogs και να προωθείτε την ανεμπόδιστη χρήση τους από ανώνυμους , καθότι κάθε ανάρτηση που καταφέρεται εναντίον οποιουδήποτε από εσάς τους πολιτικούς, αφήνει ταυτοχρόνως να εκτονωθεί έστω και κάποια μικρή ποσότητα από την οργή που ολοένα περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται για εσάς και τους υπολοίπους της Βουλής και της Κυβέρνησης! Αυτό σας συμφέρει όλους , καθώς σας δίνει κάποια -μικρή έστω- παράταση χρόνου ώστε να προλάβετε να αποσυρθείτε όλοι με ¨ελαφριά¨πηδηματάκια και να την κοπανήσετε προτού αυτή η οργή να εκφραστεί με πράξεις! 2) Θεωρείτε ότι από τις συγκεκριμένες αναρτήσεις θίγεται η τιμή, η αξιοπρέπεια και η υπόληψή σας!
Μιλώντας λοιπόν εκ μέρους -είμαι σίγουρη- πολλών Ελλήνων πολιτών, σας γνωστοποιώ ότι στην συνείδησή μας αυτές οι αξίες σας που πιστεύετε ότι έχετε (και που μπορεί κάποτε να είχατε) έχουν χαθεί ανεπιστεπτί και πιστέψτε με ότι δεν χρειάστηκε να διαβάσουμε αυτές τις αναρτήσεις για να το συνειδητοποιήσουμε! Όλοι θυμόμαστε και τα Ίμια και την υπόθεση Οτσαλάν αλλά κυρίως βλέπουμε την στάση που τηρείτε στις σημερινές συγκυρίες που έχουν φέρει τη χώρα μας και τους πολίτες της στα πρόθυρα του αφανισμού!
3) Μιλάτε για αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος και του κράτους ενώ:
α. το πολίτευμά μας έχει μεταλλαχθεί χρόνια τώρα αφού στις εκλογές δεν ισχύει η απλή αναλογική, ώστε η ψήφος η δική μου που ψηφίζω μικρό κόμμα να έχει την ίδια αξία με μία πράσινη ή γαλάζια ψήφο!
β. κράτος δεν υφίσταται καν, αφού έχει μεταλλαχθεί και αυτό σε ένα τεράστιο μπου@@@λο ( με πόρνες τον λαό, πελάτες την πλουτοκρατία και νταβατζήδες τους 300 και την κυβέρνηση!) ( Ελπίζω αυτό που εσείς αποκαλείται κράτος να μην ζητήσει τα στοιχεία μου για να μου υποβάλει μήνυση!)
Μια πατρίδα μάς είχε απομείνει αλλά και αυτήν την εκχωρήσατε στην Τρόϊκα και τις Τράπεζες μαζί με κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και αυτοδιάθεσης ! (Για εκχώρηση μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας έχει άλλωστε μιλήσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός!)
3) Κάνετε λόγο για υποχρέωση του blog να ελέγχει το περιεχόμενο των αναρτήσεων! Εδώ ολόκληρο κόμμα,κυβέρνηση και εσείς προσωπικά δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτά για τα οποία σάς πληρώνουμε χρόνια τώρα: την ανεργία, την οικονομία, την είσοδο των λαθρομεταναστών, το Αιγαίο από τις επιβουλές των γειτόνων μας, την εγκληματικότητα!
4) Γράφετε ότι πιθανόν το συγκεκριμένο blog να ανήρτησε δολίως τα σχόλια αυτά. Εσείς και οι συγκυβερνούντες σας ό,τι κάνετε το κάνετε δολίως ή από απέραντη ανοησία; Η απάντηση δυστυχώς είναι δύσκολο να δοθεί αλλά γεγονός παραμένει ότι όποια και αν είναι αυτή, σας καθιστά όλους σας από ανεπαρκείς έως και προδότες! ( Εξ'ού και η οργή για την οποία έκανα λόγο στην πρώτη μου παρατήρηση!)
5) Μιλάτε για παράνομες ενέργειες από τη στιγμή που κανείς σας δεν υπόκειται σε κανέναν νόμο, είτε λόγω βουλευτικής ασυλίας είτε σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών! Και όλα αυτά τη στιγμή που χιλιάδες συμπατριώτες μου τρέχουν στα δικαστήρια να γλιτώσουν τα σπίτια τους από τις δαγκάνες των τοκογλύφων τραπεζών! (Και δεν συμπεριλαμβάνω και εσάς όταν λέω "συμπατριώτες", διότι η ερμηνεία που αποδίδω εγώ προσωπικά στη λέξη "πατριώτης" δεν αφορά και αυτούς που θα άφηναν τη σημαία της χώρας τους να την πάρει ο αέρας!)

Πάντως οφείλω να σημειώσω ότι και εμένα με βρίσκει αντίθετη κάθε αναφορά στο σωματικό σας βάρος! Οφείλω όμως και να σάς επισημάνω ότι η πρώτη νύξη σε αυτό έγινε από εσάς, όταν είπατε ότι "Όλοι μαζί τα φάγαμε"! Η αναλήθεια (μην πω η γελοιότητα) της δήλωσης αυτής σε μεταφορικό επίπεδο ήταν τόσο εξόφθαλμη, που μοιραία πυροδότησε δυσμενή για εσάς σχόλια σε κυριολεκτικό επίπεδο! Όταν εσείς προσβάλλετε τον ελληνικό λαό κατ' αυτόν τον τρόπο να περιμένετε ανάλογη ανταπόδοση! Δεν φτάνει που δεν μας θεωρείτε κατάλληλους να κρίνουμε μέσω δημοψηφίσματος την αναγκαιότητα ή μη του Ευρωπαϊκού Συντάγματος, τώρα μάς λέτε επιπλέον και κλέφτες!

Και τέλος αναρωτηθείτε: Γιατί τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν αποδίδονται και σε άλλους συναδέλφους σας κατά την ίδια ένταση; Είναι τυχαίο; Δεν νομίζω!!

ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
που όμως δεν απολαμβάνει κανενός είδους ασυλία και γι'αυτό δεν ριψοκινδυνεύει την εμπλοκή της σε έναν δικαστικό αγώνα απέναντι σε έναν απυρόβλητο από τη "Δικαιοσύνη" πολιτικό!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!