tromaktiko: Πολιορκημένοι Για Εννέα Ημέρες Σε Pub

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Πολιορκημένοι Για Εννέα Ημέρες Σε Pub



Ακούγεται σαν όνειρο για κάθε πότη μπύρας. Επτά άνθρωποι παγιδεύτηκαν μέσα σε μια βρετανική pub για εννέα ημέρες, μετά από μια άγρια χιονοθύελλα όταν και χιόνι έφτασε τα 4.8m.

Πέντε μέλη του προσωπικού και δύο θαμώνες της pub, ήταν εγκλωβισμένοι στο "Lion Inn" στη Blakey Ridge του Kirbymoorside, στο North Yorkshire από τις 26 Νοεμβρίου, αλλά ευτυχώς γι' αυτούς κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, με άφθονο φαγητό και ποτό δεδομένου ότι η pub λειτουργεί και ως πανσιόν.

Ένα εκχιονιστικό μηχάνημα έδωσε τη λύση, με τον απεγκλωβισμό τον "πολιορκημένων" από το χιόνι ατόμων και την επιστροφή στις οικογένειες τους.

«Ήταν πραγματικά κάτι ειδυλλιακό και αρκετά συναρπαστικό αυτό που μας συνέβη» λέει η Katie Underwood σερβιτόρα της εν λόγω pub. «Είχε κρύο και ήμασταν πολύ τυχεροί που τα καταφέραμε. «Ευτυχώς είχαμε αρκετές προμήθειες σε καύσιμα, τροφή και ποτό και φυσικά δωμάτια να κοιμηθούμε» συμπληρώνει.

Στον δικτυακός τόπος της The Lion Inn λέει ότι, «Το μπαρ είναι γνωστό για την ποικιλία και καλής ποιότητας από Real Ales» και επισημαίνει ότι συνιστάται, μεταξύ άλλων, από τον "The Good Pub Guide and the Good Beer Guide".

http://www.beer-pedia.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!