tromaktiko: Tα σχόλια σας για την ανακοίνωση της NASA...

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Tα σχόλια σας για την ανακοίνωση της NASA...



9 Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΝΑΣΑ TV ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ....Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ "ΒΑΚΤΗΡΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ "ΜΟΝΟ LAKE" ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΦΟΡΝΙΑ...
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΚΑΙ ΟΞΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο "ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ" ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΝ "ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ" ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ 'Η ΜΗΠΩΣ Η ΝΑΣΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ???ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...(ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ).
 
Αναγνώστης
 
-----------------------------------

Oι επιστήμονες της NASA ανακοίνωσαν την ανακάλυψη μιας νέας μορφής ζωής, κρυμμένης στο βυθό μιας λίμνης στην Καλιφόρνια: ένα βακτήριο που μπορεί να αναπτυχθεί από το αρσενικό και να ενσωματώσει το βίαιο αυτό φυσικό δηλητήριο στο DNA του.


"Αυτό που είναι νέο εδώ, είναι ότι το αρσενικό χρησιμοποιείται ως δομικό στοιχείο για έναν οργανισμό", υπογραμμίζει ο καθηγητής Αριελ Ανμπάρ, εκ των βασικών στελεχών των ερευνητικών εργασιών, που χρηματοδοτούνται από τη NASA, και θα δημοσιευτούν στο περιοδικό Science.

Η ανακάλυψη αυτή επαναπροσδιορίζει αυτά που η επιστήμη θεωρεί ως τα βασικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της ζωής: άνθρακας, υδρογόνο, άζωτο, οξυγόνο, φώσφορο και θείο. Όλα ξεκίνησαν με μια συζήτηση πριν από μερικά χρόνια ανάμεσα σε τρεις επιστήμονες σχετικά με το ενδεχόμενο διαφορετικές μορφές ζωής, που να μην επηρεάζονται απόλυτα από τους βιολογικούς νόμους, να υπάρχουν στη Γη.

Η Φελίσα Γούλφ Σάιμον, ερευνήτρια στην αστροβιολογία στο USGS, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής, ο Αριελ Ανμπάρ του Πανεπιστημίου της Αριζόνας (νοτιοδυτικά) και ένας τρίτος επιστήμονας, ο Πολ Ντέιβις, δημοσίευσαν στη συνέχεια το 2009 εργασίες που υποστηρίζουν την υπόθεση ότι το αρσενικό μπορεί να υποκαταστήσει τον φωσφόρο (με τον οποίο είναι κοντά στον περιοδικό πίνακα των στοιχείων) στις πρώιμες μορφές ζωής στη Γη.

Η Φελίσα Γούλφ Σάιμον στη συνέχεια πειραματίστηκε με τη θεωρία αυτή στη λίμνη Μόνο στην Καλιφόρνια, η οποία παρουσιάζει υψηλά ποσοστά σε αλάτι και αρσενικό, όπου συνέλεξε τα ιζήματα αυτά.
 
-----------------------------
 
EINAI KOINO ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ...Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Σth ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΑ Η ΕΙΔΗ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΡΟ Η ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ....ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΤΥΛΙΧΘΗΚΕ Ο ΜΙΤΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 1% ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΩ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ

----------------------------

 Τρεις λέξεις μάγκες...

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!!

----------------------------

Μούφα...

Πολύ ντόρος για το τίποτα για τον μέσο άνθρωπο που δέν γνωρίζει βιολογία...
Θα μπορούσε κάλλιστα, να γίνει report και σε ένα επιστημονικό περιοδικό...
Το να βγαίνεις να λές ότι το συγκεκριμένο βακτήριο θεωρείται η 7η μορφή ζωής και άν απορροφά το "Αρσενικό" στο DNA του έναντι του "Φωσφόρου", εμένα δέν μου κάνει κάτι περισσότερο απο μια απλή επιστημονική διαπίστευση. Ας μας εξηγήσουν τι εφαρμογή θα έχει αυτή η έρευνα στην βελτίωση της ζωής μας ή το ότι δέν είμαστε τελικά τα μόνα πλάσματα σε αυτό το χαώδης σύμπαν... εκτός άν αυτό συνέβη για καταμέτρηση αντίδρασης της παγκόσμιας κοινής γνώμης ή του μέσου Ι.Q. του πλανήτη. Εδώ, στην ανακάλυψη του ίδιου του DNA και των δυνατοτήτων που μπορεί να δώσει η οποιαδήποτε μετάλλαξή του, κατάφερε να εισχωρήσει μόνο στα Ιατρικά θέματα των media...(δέν έχω σχέση με την βιολογία και ποτέ δεν μου άρεσε, όπως δέν μου αρέσει και ο τρόπος που παρουσιάστηκε το θέμα αν και είμαι λάτρης των επιστημονικών ντοκυμανταίρ)

Σας ευχαριστώ πολύ

------------------------

Αλλο ενα παιχνιδακι των αμερικανων για να καλυψουν κατα καποιον τροπο την βλακεία τους με την διαροη στο wikileaks. Αυτα ειναι για να τα τρωνε τα αμερικανακια. ΔΡΑΚΟΣ οι εξωγηινοι.

-----------------------

Νομίζω αυτό που εξήγησαν από τη NASA ήταν ευνόητο. Βρέθηκε μικροοργανισμός ο οποίος απομονώθηκε σε μέρος το οποίο δεν είχε φωσφωρο (ένα από τα βασικά είδη που ξέραμε μέχρι σήμερα σαν ανάγκη για τις βασικές συνθήκες ζωής ), αλλά ήταν πλούσιο σε Αρσενικό (ένα άκρως τοξικό υλικό).


Αυτό μας δείχνει ότι ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τις συνθήκες ζωής, ήταν λάθος. Και αυτή η σπουδαία ανακάλυψη μας λέει ότι έξω από το Ηλιακό μας σύστημα η και σε κάποιους δορυφόρους μέσα στο Ηλιακό μας σύστημα, όπου κυριαρχεί το Αρσενικό όπως και αλλά τοξικά υλικά, ίσως υπάρχει ζωή. Πλέον μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το ποσοστό ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω, είναι αρκετά μεγάλο, γιατί πλέον γνωρίζουμε ότι μικροοργανισμοί μπορούν να επιβιώσουν σε συνθήκες που εμείς δε γνωρίζαμε και δεν ψάξαμε να βρούμε μέχρι σήμερα.

Το σίγουρο είναι (και το πιο απλό ίσως στο να το εξηγήσω) είναι ότι πλέον ξέρουμε τι να κοιτάξουμε προς εύρεση ζωής έξω από τον πλανήτη μας.

------------------------

 ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ (ΕΙΔΑ LIVE ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!

-----------------------

Τελικά, αποδεικνύεται ότι η αλήθεια δεν υπάρχει μόνο «εκεί έξω», γιατί ο πλανήτης  μας κρύβει εξίσου σπουδαία μυστικά που περιμένουν υπομονετικά να τα ανακαλύψουμε… Πλέον οι θεωρίες των ενδογήινων φαντάζουν ακόμα πιο ρεαλιστικές.

----------------------
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!