tromaktiko: «This is not Madrid-This is Volos»!!!!!!!!!!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

«This is not Madrid-This is Volos»!!!!!!!!!!



Με αυτό το μήνυμα οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Πανθεσσαλικό στο αγώνα με τον Άρη και να δείξει στους «κίτρινους» πως «Εδώ δεν είναι Μαδρίτη, εδώ είναι Βόλος».



Στο ρυθμό του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό κινούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας σκοπεύουν να δημιουργήσουν θερμή ατμόσφαιρα βοηθώντας την ομάδα του Σάξη Τσιώλη να φτάσει στη νίκη και με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys, καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών γεμίζοντας το γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο πλησιάζει με την αγωνία για το πρωτάθλημα της Super League να βρίσκεται στο κατακόρυφο.

Την αγωνία αυτή μετά από πολλά χρόνια τη ζούμε και εμείς οι κάτοικοι της Μαγνησίας χάρις την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου μας στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πόλη και όλος ο νομός κινούνται στους ρυθμούς της μπάλας καθώς η ομαδάρα μας, μας γεμίζει περηφάνια, αποδίδοντας το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στη Super League. Τα μαγικά παιδιά του Σάκη Τσιώλη κρατούν με τις εμφανίσεις τους το όνομα της πόλης διαρκώς στην επικαιρότητα διατυμπανίζοντας με κάθε ευκαιρία την αγάπη τους για την πόλη μας και το ζεστό αγκάλιασμα όλων των Βολιωτών.

Το Σάββατο αυτά τα παιδιά ετοιμάζονται να δώσουν και πάλι την ψυχή τους για να μας προσφέρουν ακόμη ένα θρίαμβο. Αυτή τη φορά απέναντι μας θα βρούμε τον Ευρωπαίο ΑΡΗ ο οποίος αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του. Στο χέρι μας είναι οι οπαδοί της αντιπάλου ομάδας να φαντάζουν ως μειονότητα στο Πανθεσσαλικό, το οποίο πρέπει να πλημμυρίσει με κόκκινες σημαίες και κασκόλ.

Η βολιώτικη κερκίδα, μακριά πάντα από βία και ακρότητες, πρέπει να σπρώξει την ομαδάρα μας ώστε τα γκολ που η τύχη μας έκλεψε στην Ξάνθη να μας τα δώσει πίσω στο διπλάσιο! Οι καναπέδες το απόγευμα του Σαββάτου πρέπει να μείνουν άδειοι για να βρωντοφωνάξουμε όλοι μαζί «This is not Madrid-This is Volos»!!!!!!!!!!
Και αν μας κόψανε τις συντάξεις- Και αν μας κόψανε τους μισθούς- Το γήπεδο δε θα μας το κόψει κανείς!
Όλοι στο Πανθεσσαλικό».


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!