tromaktiko: To «όχι» της Ευγενίας στο Mega!

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

To «όχι» της Ευγενίας στο Mega!



Ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού Πέτρος Μπούτος ασκεί βέτο στην Ευγενία Μανωλίδου, δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί η παρουσιάστρια να πάει - έστω και προσωρινά - απέναντι.


Αν και το συμβόλαιό της λήγει τον Δεκέμβριο και τα γυρίσματα για τα ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να ξεκινήσουν γύρω στον Ιούνιο, οι όροι που της θέτουν είναι σαφείς: Πρέπει να μην πάει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», με το οποίο όμως είχε προ καιρού «δώσει τα χέρια», έχοντας μάλιστα ενημερώσει γι'αυτό και τα στελέχη του Mega προτού πάει στο «Mater Chef». Άλλωστε, γι'αυτό και το συμβόλαιο της με το κανάλι της Μεσογείων έγινε μέχρι το τέλος του 2010.
Όπως διαβάσαμε στην Εσπρέσο της Δευτέρας, τις προηγούμενες μέρες η παρουσιάστρια συναντήθηκε και με τις δύο πλευρές. Ο ΑΝΤ1 τη διαβεβαίωσε πως είναι πλέον αποφασισμένο πως το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα βγει σίγουρα στον αέρα τον Απρίλιο και τα γυρίσματα θα διαρκέσουν από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάιο. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το κανάλι του Αμαρουσίου πρότεινε στη Μανωλίδου συμβόλαιο ενός χρόνου, υποστηρίζοντας πως μετά το talent show θέλουν να συνεργαστούν και σε άλλο project.
Από την άλλη πλευρά το MEGA εμμένει στο βέτο. Ωστόσο, την προηγούμενη βδομάδα, σε συνάντηση που είχαν στελέχη του καναλιού της Μεσογείων με τη Μανωλίδου, τα έβαλαν όλα κάτω και εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την παρουσιάστρια.

http://www.markos.tv/oxi-tis-eygenias-sto-mega
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!