tromaktiko: Tron Replica σε περιμένει με $55.000

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Tron Replica σε περιμένει με $55.000



Και όμως, η φουτουριστική μηχανή από την ταινία TRON Legacy απέκτησε υπόσταση, αφού οι Parker Brothers Choppers δημιούργησαν 10 τέτοιες μηχανές.
Με κόστος $55.000 έκαστη, και με τις 6 να έχουν ήδη πουληθεί, σίγουρα η κίνηση των Αμερικάνων χαρακτηρίζεται πετυχημένη.

Όπως θα δεις στο video που ακολουθεί, η μηχανή είναι τεράστια σε διαστάσεις, (ο οδηγός στην ουσία ξαπλώνει πάνω της) και τροφοδοτείται από τον 1000αρη V-twin κινητήρα του Suzuki TLR1000. Το σασί της είναι από χάλυβα και όλο το bodywork από fiberglass. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε κλασικά όργανα ενδείξεων ή να επιλέξει να εμφανίζονται οι ενδείξεις μέσα από την οθόνη του iPad.

Η μηχανή ζυγίζει 215 κιλά, έχει μήκος 2.54 μέτρα, πλάτος 58 εκατοστά, το κάθισμα βρίσκεται σε ύψος 72 εκατοστών από το έδαφος με τους κατασκευαστές να δηλώνουν ότι οδηγείτε όπως μια sport μηχανή. Εγώ γιατί βλέπω ότι η μηχανή δεν μπορεί καν να πάρει στροφές; Μόνο για ευθεία την κατασκεύασαν; Πως πήρε άδεια να κυκλοφορεί αυτή ελεύθερη στους δρόμους;

http://www.autoblog.gr/



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!