tromaktiko: Φυλακισμένος σκότωσε τη φίλη του και έθαψε το σώμα της στο ΚΕΛΙ του μέσα στην φυλακή(video)

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Φυλακισμένος σκότωσε τη φίλη του και έθαψε το σώμα της στο ΚΕΛΙ του μέσα στην φυλακή(video)



Ένας φυλακισμένος δολοφόνησε τη φίλη του και έθαψε το σώμα της στο κελί του.Το πτώμα ανακαλύφθηκε μετά απο ΤΡΕΙΣ μήνες...
Ο Ολλανδός Jackson Conquet ομολόγησε στη δολοφονία της φίλής του Leslie Paredes, εικοσιδύο ετών, η οποία τον είχε επισκέφτηκε σε περουβιανή φυλακή .Την στραγγάλισε θυμωμένο μετά το άκουσμα ότι ήθελε να τελειώσει τη σχέση τους και έκρυψε το σώμα κάτω από έναν πάγκο όπου στην συνέχεια έχτισε τον τάφο της.
Η αστυνομία δεν θα είχε κάνει ποτέ τη φρικιαστική ανακάλυψη εάν ο τριανταδιαχρονος Conquet, 32, δεν είχε ομολογήσει τη δολοφονία της μέσα στη φυλακή Lurigancho της Λίμα του Περού, η οποία «φιλοξενεί» περισσότερους από 8.000 τρόφιμους, πολλοί από τους οποίους είναι τρομερά επικίνδυνοι.
Οι δεσμοφύλακες φυλακών ελέγχουν συνεχώς τα κελία για να εξασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες δεν παραμένουν μετά από τις επισκέψεις αλλά κανένας δεν παρατήρησε ότι Paredes δεν εφυγε ποτέ απο τη φυλακή τον περασμένο Αυγούστο.
Η ομολογία του Ολλανδού κακοποιού ανάγκασε την αστυνομία να προβεί σε αυστηρό έλεγχο στην εμφανώς πιο άναρχη φυλακή της περιοχή SAN Juan de Lurigancho της Λίμα.
Το βίντεο απο την εισβολή των αστυνομικών δείχνει τα εντυπωσιακά ευρύματα της έρευνας τα οποία ήταν ναρκωτικά , μαχαίρια, χατζάρες, αυτοσχέδια όπλα , σφυριά , ενω περιέχει και ανατριχιαστικές εικόνες απο την άτυχη νεαρή.
http://www.7news.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!