tromaktiko: «Έρχομαι, μου έλειψε ο κόσμος του Θρύλου!» (video)

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

«Έρχομαι, μου έλειψε ο κόσμος του Θρύλου!» (video)



Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται και ο Γιάγια Τουρέ επιστρέφει στο «Καραϊσκάκη» για να νιώσει ξανά την αγάπη των οπαδών του Θρύλου. Ο Ιβοριανός μιλά στο katimagiko.gr και τονίζει: «Θέλω να δω τον κόσμο»!


Αν όλα κυλήσουν ομαλά, δεν υπάρξει πρόβλημα με τις πτήσεις, τότε το βράδυ της Τρίτης ο Γιάγια Τουρέ θα βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Πειραιά! Ο Ιβοριανός δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση, κάτι ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του ματς, αλλά και τα αισθήματα του, κάτι ο λαός του Θρύλου και το «Καραϊσκάκη» και ο Γιάγια θα ακούσει ξανά το όνομά του από τα χείλη των «ερυθρόλευκων». Παρά την κούραση και τους μικροτραυματισμούς ο Ιβοριανός έρχεται να δει τον κόσμο και να θυμηθεί τα παλιά. Αυτό άλλωστε τόνισε και στο μήνυμα του μέσα από το katimagiko.gr o Γιάγια Τουρέ.

«Χαίρομαι που θα βρεθώ ξανά στο Καραϊσκάκη, θα δω την παλιά μου ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μου έλειψε ο κόσμος του Ολυμπιακού, δεν ξεχνιέται και έρχομαι να τους συναντήσω ξανά. Χαίρομαι πολύ που γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι και τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό σε χώρες που πόνεσαν πολύ όπως η Αϊτή, το Πακιστάν, αλλά και άλλα ιδρύματα» τόνισε ο Τουρέ που δεν ξέχασε ποτέ τον πύρινο κόσμο του Θρύλου.



www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!