tromaktiko: Η μόδα των χαμένων πέναλτι (video)

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η μόδα των χαμένων πέναλτι (video)



Φορέθηκε πολύ αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς πέντε επιθετικοί κλάσης αστόχησαν από τη βούλα του πέναλτι. Σε άλλους στοίχισε, ενώ σε άλλους όχι. Το gazzetta.gr τους παρουσιάζει σε video.



1. Ντιντιέ Ντρογκμπά, Τότεναμ-Τσέλσι 1-1

Ο Ιβοριανός επιθετικός της Τσέλσι στο 92' του αγώνα με την Τότεναμ είχε την ευκαιρία να χαρίσει το διπλό στην ομάδα του και να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής, όμως ο Εουρέλιο Γκόμες απέκρουσε, του πήρε τη δόξα και του στέρησε δύο βαθμούς.

2. Φραντσέσκο Τότι, Ρόμα-Μπάρι 1-0

Ο capitano της Ρόμα είδε τον Ζιλέ της Μπάρι να μπλοκάρει τη μπάλα στην εκτέλεσή του στο 20' και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0. Τελικά οι Τζαλορόσι επικράτησαν με τέρμα του Ζουάν στο 30'.

3. Φρεντερίκ Κανουτέ, Σεβίλλη-Αλμερία 1-3

Ο φορ από το Μάλι είχε στα πόδια του την ευκαιρία να βγάλει την Σεβίλλη από το αρνητικό σερί, όμως είδε τον ντιέγκο Αλβες να αποκρούει την προσπάθειά του από τα 11 βήματα. Ο Κανουτέ έγινε τελικά μοιραίος καθώς η Αλμερία, όχι μόνο δεν έχασε αλλά έριξε τριάρα στην ομάδα του μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

4. Γιαν Κλαας Χούντελααρ, Μάιντς-Σάλκε 0-1

Στο 8' ο Ολλανδός επιθετικός της Σάλκε είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς παρότι ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της Μάιντς, Μάρτιν Πικενχάγκεν, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι Βασιλικοί Μπλε πήραν τελικά τη νίκη με 0-1 χάρη σε γκολ του Φαρφάν στο 30'.

5. Γουέιν Ρούνεϊ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ 1-0

Θα μπορούσε να έχει πάρει ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας, όμως ο Γουέιν Ρούνεϊν άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο με ένα γκολ σε βάρος της Αρσεναλ. Ο Αγγλος αφού έκανε τον γύρο του θριάμβου πριν εκτελέσει έστειλε τη μπάλα στα πουλιά στο 74'. Οι Κόκκινοι Διάβολοι κράτησαν τη νίκη με το γκολ του Παρκ στο 41'.












     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!