tromaktiko: Α.Ο.ΣΚΟΥΤΕΡΑ - Α.Ο.ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ 1-0 Τίτλος : Τoν καθάρισε η διαιτησία

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ο.ΣΚΟΥΤΕΡΑ - Α.Ο.ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ 1-0 Τίτλος : Τoν καθάρισε η διαιτησία



Η ομάδα του Α.Ο. Ξηροπήγαδου φιλοξενήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Σκουτερα από την ομάδα του Α.Ο. Σκουτερα .
Η ομάδα του ΑΟΞ είχε παρά πολλές απουσίες μερικες εξ αυτόν ήταν :
Μορφακης , Κουβέλης , Σκανιας , Οικονόμου Γεώργιος , Νίκος Πράππας ,Καλπακιωρης , Κρινης , Καρτσακαλης , Ραυτόπουλος , Κυριτσης.
Στα του αγώνα τώρα :



Η ομάδα του ΑΟΞ μπήκε αγχωμένα στον αγωνιστικό χώρο και στο 5 λεπτό του αγώνα η ομάδα του Σκουτερα φτάνει για πρώτη φορά στα καρέ του Οικονόμου
Ο Οικονόμου κράτησε την ομάδα του Ξηροπηγαδου κάνοντας ωραία επέμβαση ύστερα από προβολή εξ επαφής του επιθετικού της ομάδας του Σκουτερα.
Η Ομάδα του ΑΟΞ πηρέ την κατοχή μέχρι το 15 λεπτό προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα του Σκουτερα αλλά η προσπάθειες των παικτών του ΑΟΞ ανακόπτονταν .
Στο 16 λεπτό πάλι ο Οικονομου υστερα από πολλή ωραίο σουτ ποδοσφαιριστή της ομάδος του Σκουτερα κάνει εντυπωσιακή επέμβαση στο πάνω δεξί γαμα της εστίας του διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ .
Στο 23 λεπτο σούταρε ο επιθετικός του Σκουτερα η μπάλα θα σκάσει μπροστά στον Οικονόμου θα την αποκρούσει δύσκολα με διπλή επέμβαση .
Στο 28 Σουτ του Ευκαρπίδη θα περάσει άουτ
Στο 32 ο Οικονόμου θα χρειαστεί να επέμβει πάλι σε δύσκολο σουτ θα αποκρούσει την μπάλα δεν θα καταφέρει ο Μύρτο να διώξει την μπάλα θα πεταχτεί ο επιθετικός της ομάδος του Σκουτερα και θα στείλει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι
Στο 38 λεπτό ο Ευκαρπιδης με ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με σουτ έξω από την περιοχή .
Στο 45 ο Πέτσινης μετά από εκτέλεση φάουλ θα στήλη την μπάλα να περάσει λίγο άουτ . Αυτή ήταν και οι τελευταία φάση του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ξηροπηγαδου μπήκε με τσαμπουκά δύναμη και θέληση ώστε να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς .
Μόλις ένα λεπτό μετά την σέντρα ο Χρυσανθοπουλος θα κάνει ένα δύσκολο σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ
Στο 50 λεπτο ο Χαντζοπουλος θα κάνει μια σέντρα σουτ η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και για λίγο δεν κατέληξε στην εστία του τερματοφύλακα του Σκουτερα
Ενώ ο ΑΟΞ εχει την κατοχή και είναι πολλή απηλιτικός στο δεύτερο ημίχρονο στο
56 ο Αλεξόπουλος ύστερα από πάσα του Νικοπουλου θα σουτάρει ένα τεχνικό σουτ αλλά το σουτ του θα περάσει λίγο άουτ .
Στο 59 λεπτό ο Ευκαρπιδης θα δει την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία
Στο 64 λεπτό ο Οικονόμου μπλόκαρε εκτέλεση φάουλ .
Στο 75 λεπτό θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ο Νικοπουλος επειδη έσπρωξε των αντίπαλο παίχτη να μην χτυπήσει των Χαντζοπουλο και μετά ενεπλάκησαν με των παίχτη του Σκουτερα και ενώ ο λάινσμαν είπε να δωθουν από μια κίτρινη και στους 2 παίχτες και ο διαιτητής στην αρχή βγάζει κίτρινη στον Νικοπουλο μετά αλλάζει γνώμη και των αποβάλει με κόκκινη κάρτα και στον παίχτη του Σκουτερα δείχνει κίτρινη επίσης θα δώσει και την κίτρινη κάρτα στον αρχηγό του Ξηροπηγαδου των Οικονόμου αλλά και στον Χατζόπουλο για διαμαρτυρία .
Στο 77 ο Πέτσινης θα δει την κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση .
Στο 78 ο διαιτητής θα κάνει μια απίθανη υπόδειξη και θα δώσει ανύπαρκτο έμμεσο υπέρ της ομάδος του Σκουτερα .
Το έμμεσο θα το εκτελέσουν οι παίχτες του Σκουτερα αλλά θα χτυπήσει στο τοίχος και η μπάλα θα περάσει κόρνερ .
Στο 80 ύστερα από ωραία πάσα του Αδαμοπουλου ο Ευκαρπιδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα προσπαθήσει να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του θα το αποκρούσει ο τερματοφύλακας .
Στο 83 ο Πέτσινης θα αντικρύσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από σκληρό τάκλιν στον αντίπαλο παίχτη του Σκουτερα και έτσι η ομαδα του ΑΟΞ θα μείνει με 9 παίχτες
Στα τελευταία λεπτά.
Ενώ έχουμε κλίση τα 90 λεπτά του αγώνα και καθυστερήσεις περίπου 3 λεπτά
Η ομάδα του ΑΟΞ συμφώνα με το ρόλοι από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου
το χρονόμετρο έδειχνε 95 λεπτά παιχνιδιού και ο διαιτητής δεν έλεγε να το λήξη περίμενε να κάνει φάση η ομάδα του Σκουτερα στο 98 η ομαδα του Σκουτερα κάνει την φαση ο τερματοφυλακας του Ξηροπηγαδου Οικονόμου μπλοκάρει την μπάλα αλλά των τραβαει ο επιθετικός και των ρίχνει κάτω και χάνει την μπάλα μετα ο επιθετικός κανει την πασα σε παιχτη που είναι καθαρό οφσάιντ και σκοράρει στο 98 ανοίγοντας το σκορ Ο << ΔΙΑΤΗΤΗΣ >> δεν δίνει καθαρότατο φάουλ στον Οικονομου που διαμαρτύρεται έντονα μετά την επίτευξη του Γκολ και θα του διξει την απευθείας κόκκινη κάρτα και το πιο τρομερο είναι πως μετα στο φυλλο αγωνος θα γράψει πως των χτύπησε με το κεφάλι αν είναι δυνατών
και έτσι εληξε ο αγωνας.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΛΟΝΙΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΝΣΜΑΝ ΟΠΟΥ Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΓΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΟΦΣΑΙΝΤ Ο κ. ΠΑΖΙΟΣ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΑ ΑΙΤΟΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ .


ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΝ κ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΥΛΟΝΙΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓAΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ :

1. ΣΤΟ 78 ΒΓΗΚΕ Ο ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


MVP 2 ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΟΞ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΛΑΙΝΣΜΑΝ ΜΕ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΕΝΤΖΟΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΑΛΕΨΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ .


 ΟΙ 18 ΤΟΥ κ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΞ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ( C )
ΠΕΤΣΙΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΤΣΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΝΤΖΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΥΡΤΟ
ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ


ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ


ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΒΕΡΓΟΣ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΤΣΙΝΗΣ Ι
ΝΤΖΟΥΜΑΝΗΣ
ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ


ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΤΕΡΑ
ΒΑΣΙΛΟΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΒΕΛΑΣ
ΜΠΑΡΛΙΚΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΡΙΒΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΑΝΟΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒLOGG

ΤΟ LINK ΜΕ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ : http://aoxiropigadoy.blogspot.com/p/1-0.html

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!