tromaktiko: Τι γίνεται αν χρωστάς μια δόση των 120euro στη Eurobank;

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τι γίνεται αν χρωστάς μια δόση των 120euro στη Eurobank;



Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για την απαράδεκτη και εσκεμμένα εκνευριστική στάση της Eurobank αν καθυστερήσεις μια και μόνο δόση αξίας 120 ευρώ..Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ότι θεωρώ απόλυτα θεμιτό , μια τράπεζα ή ένας οργανισμός να διεκδικεί ένα οφειλόμενο ποσό από πελάτη της. Αλλά, πρέπει σε κάθε περίπτωση να εξετάζονται τα μέτρα και τα σταθμά , και ο τρόπος που το κάνει.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα που μου έχει τύχει είναι αυτό:
Επρεπε να πληρώσω τη δόση του αυτοκινήτου μου 25 Ιανουαρίου , αξίας 120¤ και άφησαν να περάσουν πέντε μέρες και από τότε με καλούν καθημερινά από συγκεκριμένο αριθμό , από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 περίπου . Το θέμα δεν είναι ότι διεκδικούν τα χρήματα τους, το ξαναλέω γιατί δεν είμαι παράλογος άνθρωπος. Το θέμα είναι ότι καλούν τουλάχιστον 10 φορές μέσα σε αυτές τις οχτώ ώρες. Και σας αναφέρω τον ελάχιστο αριθμό κλήσεων. Κάθε μέρα το ίδιο. Να σημειωθεί εδώ ότι αν πατήσεις κατειλημμένο ,αμέσως σου ξανακάνουν μια αναπάντητη και κλείνουν. Λες και θέλουν να σε εκνευρίσουν.
Προσέχτε όμως : οι 10-15 κλήσεις γίνονται σε μένα ως ευνοίκη μεταχείριση γιατί παλιότερα που μου είχε συμβει πριν 2 χρόνια να καθυστερήσω μια δόση παλι , με επαιρναν 50 (ναι πενήντα φορές !!!) σε μια μέρα, ακόμα και βράδυ.... Λόγω λοιπόν έγγραφης διαμαρτυριας τότε, που τους έγραφα ακριβως την συχνότητα των κλήσεων που κάνανε, μειώθηκε τώρα η όχληση μου σε μόνο .... 10 φορές ημερησίως.... !
Αισθάνεσαι ότι μάλλον πρέπει να χρωστάς τουλάχιστον 4-5 δόσεις ή ένα ποσό πάνω από 1000¤ για να σε "κατατρέχουν" τόσο πολύ. Ή αν μη τι άλλο , το μέλλον της τράπεζας εξαρτάται από το πότε θα καταθέσεις αυτό το ποσό.
Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι μιλάμε για μια συνεργασία ήδη 3 ετών και τα χρήματα τους τα παίρνουν σχεδόν κάθε μήνα στην ώρα τους.
Θεωρώ ότι όλο αυτό γίνεται καθαρά για να σε εκνευρίσουν και όχι για να σε ενημερώσουν. Αλλωστε τι να σε ενημερώσουν ? υπάρχει περίπτωση να ξεχνάς τις υποχρεώσεις σου που σε πνίγουν? για να καθυστερείς , σημαίνει ότι έχεις κάποια δυσκολία αυτό το μήνα...
Και σας ξαναλέω δεν έχω παραλογισμό... και δεν είμαι υπηρήφανος που δεν έχω να δώσω τη μηνιαία δόση μου... αλλά προσπαθώ να διατηρώ την ανθρώπινη μου αξιοπρέπεια και υπόσταση στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε...
Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!