tromaktiko

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011



Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (14/12/11)  "Πρόστιμο 3,500 ευρώ στην καφετέρια-σνακ μπαρ-πιτσαρία (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η αδεια του αλλα στην Ελλαδα ειμαστε) με την επωνυμία Coffee Shop Ε.Π.Ε. (δηλαδή το BANQUET) που βρίσκεται στην οδο...
Δ. Γούναρη 7, Θεσσαλονίκη διότι διαπιστώθηκαν οι εξής παραβάσεις:- κατοχή μη ασφαλών - ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση τροφίμων- μικρές αποκλίσεις από τις προδιαγραφές της νομοθεσίας σχετικά με την υγιεινή και τον εξοπλισμό.
Αναρωτιέμαι πως μπορεί ένα πολυτελές εστιατόριο να εφαρμόζει υψηλή τιμολογιακή πολιτική όταν δεν μπορεί να τηρήσει τα απαιτούμενα στάνταρ υγιεινήςκαθώς και τα ίδια τα τρόφιμα που κατέχει να είναι ακατάλληλα για κατανάλωση από ανθρώπους! Δεν είναι ένα σουβλατζίδικο της γωνίας, υποτίθεται ότι πληρώνεις κάτι παραπάνω για να πάρεις και το αντίστοιχο προϊόν! Το οποίο όχι απλά δεν δικαιολογεί την τιμή του, αλλά είναι και ακατάλληλο!Πρέπει εμείς οι καταναλωτές να είμαστε πιο απαιτητικοί και να μην παρασυρόμαστε από τις μόδες της εποχής, ιδιαίτερα όταν αφορά την υγεία μας!

ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΨΙΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

http://portal.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=316
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!