tromaktiko: Από τα 17 του στην ...παρανομία!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Από τα 17 του στην ...παρανομία!



Aκόμη δεν βγήκε από το αυγό του ένας 17χρονος και το έριξε στην παρανομία. Μαζί με έναν 18χρονο και 19χρονο είχαν κάνει συνεργασία και "ρήμαζαν" την περιοχή της Καρύστου.


Οι συλληφθέντες, τις πρωινές ώρες, διέρρηξαν κατάστημα ζωοτροφών στη περιοχή της Καρύστου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, προκαλώντας σημαντικές φθορές στο χώρο του καταστήματος.

Στα πλαίσια των ερευνών, οι αστυνομικοί της Καρύστου προσήγαγαν ως ύποπτο έναν εκ των συλληφθέντων, ο οποίος ομολόγησε την κλοπή και κατονόμασε και τους δυο άλλους συνεργούς, οι οποίοι αναζητήθηκαν και συνελήφθησαν.

Από την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις – κλοπές οικιών και καταστημάτων στη περιοχή της Καρύστου. Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία (προσωπικά είδη, διαβατήρια, κ.λπ.), προερχόμενα από κλοπές και αποδόθηκαν στους παθόντες. Εξιχνιάσθηκαν συνολικά δέκα διαρρήξεις – κλοπές σπιτιών και καταστημάτων, αφού οι δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους και με τη σε βάρος τους δικογραφία, και οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Χαλκίδας.

evianews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!