tromaktiko: 1821 και ΣΚΑΙ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

1821 και ΣΚΑΙ



Σιγά, σου θίξαμε το "υπόδειγμα" αντικειμενικής ενημέρωσης και πολυδιάστατης δημοσιογραφίας.
Σαφώς είναι δικαίωμα του καθένα να επιλέγειτην πηγή της ενημέρωσης του.

Γι' αυτό καλώ τους θεατές να αποδοκιμάσουν τα σκουπίδια που προβάλει ο ΣΚΑΙ στη συγκεκριμένη εκπομπή και την προπαγανδιστικού τύπου ενημέρωση στα δελτία του, με καθολική αποχή.
Το ξέρω ότι αυτό πειράζει τα πορτοφόλια των ιδιοκτητών του καναλιού. Αν ήθελαν να ψάξουν την ιστορική αλήθεια, υπάρχουν κι' άλλοι τρόποι, που συνοδεύονται από ανάλογη ιστορική και επιστημονική τεκμηρίωση. Όσον αφορά τα σχολικά εγχειρίδια, τα έχω υπερβεί, από τότε που ήμουν μαθητής, διαβάζοντας και άλλους ιστορικούς, όπως ο Παπαρηγόπουλος, ο Κορδάτος, ο Σάθας κ.α. Τέλος δεν είναι θέμα η δική μου ιστορική μου παιδεία, αλλά τι θα μείνει στον τηλεθεατή με την ελλειπή ιστορική γνώση και κυρίως αυτούς που την ιστορία μας τη ξέρουν από τα σχολικÎ! ¬ βιβλία, βλέποντας αυτές τις εκπομπές, που μόνο στόχο έχουν την κερδοφορία του καναλιού, μέσα από υψηλή τηλεθέαση, προβάλλοντας π.χ. μια αιρετική άποψη για έναν ήρωα της επανάστασης
Κρατείστε την άποψή σας, σκευθείτε και τη δική μου. Προβληματισθείτε, ο φανατισμός είναι κακός σύμβουλος. Εδώ δεν τίθενται ζητήματα εθνικοφροσύνης ή απάτριδων. Μια εκπομπή είναι που θέλει να ανεβάσει τη μέση θεαματικότητα του καναλιού. Περί κονόμας ο λόγος. Σιγά μην τους έπιασε ο πόνος για την Ελλάδα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!