tromaktiko: Ραντεβού για τις 29 Μαρτίου κλείνουν στο ΙΚΑ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ραντεβού για τις 29 Μαρτίου κλείνουν στο ΙΚΑ



Ραντεβού για τις 29 Μαρτίου κλείνουν στο ΙΚΑ Προβλήματα, παραλείψεις και ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ. Σήμερα τρίτη ημέρα εφαρμογής του νέου νόμου και οι πολίτες χρειάστηκε να επιδείξουν για ακόμη μια φορά υπομονή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν είτε για να συνταγογραφήσουν...
είτε για να ανανεώσουν τα ραντεβού τους.
"Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου" επισημαίνουν οι γιατροί του ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης, κάνοντας λόγο για ένα πρόχειρο νομοσχέδιο, το οποίο αντί να λύνει προκαλεί περισσότερα προβλήματα στους ασφαλισμένους.
Όσοι Πατρινοί επέλεξαν να κλείσουν ραντεβού μέσω του τηλεφωνικού μέτρου 184, αφ' ενός περίμεναν πολλή ώρα μέχρι να απαντήσουν οι υπάλληλοι του κέντρου γιατί οι γραμμές έδειχναν να είναι συνεχώς κατηλημένες και αφ' ετέρου, άκουγαν με απογοήτευση τα ραντεβού να κλείνονται μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.
Χαρακτηριστικό είναι πως για να εξεταστεί ασθενής από παθολόγο στο ΙΚΑ του Αγίου Αλεξίου, χρειάζεται να περιμένει μέχρι τις 15 Μαρτίου, ενώ για εξέταση από καρδιολόγο και ορθοπεδικό το ραντεβού "έκλεισε" για… 29 Μαρτίου!!!
Πηγή: thebest.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!