tromaktiko: Έσκασε μύτη και είναι...3kyklo.gr

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Έσκασε μύτη και είναι...3kyklo.gr



Απορία: Καλέ τι είναι αυτό;
Παρατηρητικότητα: Καλέ έχει 3 ρόδες!
Αισθητική: Καλέ κοίτα τι όμορφο…
Ρητορική ερώτηση: Καλέ μηχανή είναι;
Φυσική: Καλέ αυτό δεν πέφτει!
Για παρόμοια εύλογα ερωτήματα και ελαφρώς πιο φιλοσοφημένες συζητήσεις κάμε κλικ (click) στο http://www.3kyklo.gr/  και ετοιμάσου να σκίσεις τα πτυχία σου!


Στο 3kyklo.gr μαζευτήκαμε μια παρέα κατόχων τρικύκλων αλλά και δίκυκλων scooter. Πέρα από την αγάπη για τα ιδιόμορφα οχήματά μας, piaggio mp3 τα περισσότερα, μας ενώνει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο χώρο γενικά των μηχανοκίνητων και των τρίροδων προτάσεων κίνησης. Η προσπάθειά μας μετράει περίπου 3 μήνες ζωής, από τον Νοέμβριο του 2010 οπότε ξεκινήσαμε, και ήδη δείχνει πως θα έχει μέλλον. Ήδη βρισκόμαστε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη, Βέροια, Κρήτη και Ρόδο! Αν δεν μας έχεις συναντήσει τότε μάλλον περνάς πολλή ώρα σπίτι σου…

Θες gallery; Θες φόρουμ; Θες facebook; Θες φραπέ (κάνε ένα κουβά να φτάσει για όλους); Θες παρέα; Όλα τα ‘χει ο μπαξές! www.3kyklo.gr … τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε 

Με το 3kyklo.gr φιλοδοξούμε να φτιάξουμε μια ανοιχτή για όλους διαδικτυακή κοινότητα συζήτησης με κύριο σκοπό την παροχή τεχνικών πληροφοριών, βοήθειας και γενικά ενημέρωσης σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν. Αυτό που γίνεται στο 3kyklo.gr περιγράφεται απλά ως μετάδοση γνώσης, τόσο για το καλό της τσέπης, όσο και για το καλό της επιστήμης. Πέρα από μηχανολογικές εξελίξεις, εξετάζονται σχετικά προϊόντα, τεχνικές οδήγησης, μέτρα ασφαλείας και πολλά άλλα. Με άλλα λόγια, σου χάλασε το μηχανάκι σου; Σου λάσκαρε μια βίδα; Σου φάγανε το μπιφτέκι σου; Έλα και μαζί θα βρούμε μια λύση!

Πέρα όμως από τη φιλική κουβέντα και τη μετάδοση γνώσεων, στο 3kyklo.gr έγνοια μας είναι να μεταδίδουμε ένα πνεύμα υπευθυνότητας αναφορικά με ζητήματα ασφάλειας και οδηγικής συμπεριφοράς. Αν υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν στους ελληνικούς δρόμους, εμείς θέλουμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό.

Μετά από τα τρίκυκλα των παιδικών μας χρόνων, συναντιόμαστε εδώ λοιπόν για να ξαναγίνει το "3kyklo" το επίκεντρο της παρέας, με κουβέντα, φιλική διάθεση και μπόλικο χιούμορ. Αν σου λείπει κάτι από αυτά, ακόμα και η τρίτη ρόδα, ένα μπουλόνι ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα, κάνε κλικ και θα την βρούμε την άκρη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!