tromaktiko: 500 Βρετανοί παραμένουν εγκλωβισμένοι ενώ ο Cameron είναι στον Κόλπο και ο αναπληρωτής του διακοπές!

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

500 Βρετανοί παραμένουν εγκλωβισμένοι ενώ ο Cameron είναι στον Κόλπο και ο αναπληρωτής του διακοπές!



Η διάσωση Βρετανών μετατρέπεται σε φάρσα καθώς 500 βρίσκονται παγιδευμένοι στη Λιβύη και το αεροπλάνο έχει κολλήσει στο Gatwick ενώ τα...
 πολεμικά πλοία δεν θα «δέσουν» μέχρι είναι απόλυτα ασφαλές .
Τελικά δεν είναι μόνο η χώρα μας αργή στο να πάρει αποφάσεις για την διάσωση των ανθρώπων που βρίσκονται «παγιδευμένοι» στην Λιβύη. Εκατοντάδες τρομοκρατημένοι Βρετανοί βρίσκονται ακόμη παγιδευμένοι στη Λιβύη καθώς το αεροπλάνο που θα έφθανε στην Λιβύη για τη διάσωση τους έχει «κολλήσει» στο αεροδρόμιο του Gatwick μετά από «ένα τεχνικό λάθος».
Η πρώτη ειδικά ναυλωμένη πτήση για την Τρίπολη με μοναδικό στόχο τη διάσωση 500 ανδρών και των οικογενειών τους είχε ανακοινωθεί χθες από τον υπουργό Εξωτερικών της Μ.Βρετανίας William Hague.
Σαν να μην έφτανε αυτό χθες το βράδυ, το πλοίο HMS Cumberland του Βασιλικού Ναυτικού αναμενόταν να αφιχθεί στα ανοικτά της Βεγγάζη αλλά όπως αναφέρθηκε από πηγές δεν θα επιδιώξει να δέσει, καθώς δεν είναι ασφαλής η πρόσδεση του πλοίου.
Πληροφορίες θέλουν το Υπουργείο Άμυνας να είχε σκεφτεί την αποστολή αεροπλάνων C-17 στην Μάλτα για μεταφορά εγκλωβισμένο, αλλά γρήγορα εγκατέλειψαν το σχέδιο από το φόβο μήπως ο Καντάφι, έβλεπε την κίνηση ως προοίμιο για εισβολή.
Και όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που ο πρωθυπουργός David Cameron βρίσκεται σε ταξίδι προς τον Κόλπο, ενώ ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Nick Clegg είναι σε διακοπές με τα παιδιά του στην Ελβετία.

















http://www.7news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=51828:500------cameron--------&catid=81:2010-03-13-07-33-08&Itemid=254
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!