tromaktiko: Πεταλωτής: Επιβεβαιώνει το στόχο των 50 δισ. ευρώ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Πεταλωτής: Επιβεβαιώνει το στόχο των 50 δισ. ευρώ



Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε την Δευτέρα τον στόχο για έσοδα 50 δισ. ευρώ από την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας της χώρας έως το 2015. "Τα 50 δισ. ευρώ είναι δική μας απόφαση να τα βάλουμε ως στόχο. Έναν στόχο ο οποίος είναι ενδεικτικός", δήλωσε ο Πεταλωτής στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Αναφερόμενος στους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση επιτέθηκε στους εκπροσώπους της τρόικας το Σάββατο ο Πεταλωτής διευκρίνισε η ανακοίνωση του στόχου αυτού δεν θα έπρεπε να ανακοινωθεί από τους ίδιους.

"Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ανακοινώνουν αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης", δήλωσε ο Πεταλωτής.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας της χώρας, η συνολική αξία της οποίας εκτιμάται σε πάνω από 270 δις ευρώ.
"Θεωρούμε ότι ο στόχος των 50 δις. είναι ρεαλιστικός, αλλά είναι ενδεικτικός", δήλωσε. "Ο πήχης είναι ψηλός και τον βάλαμε εμείς... γιατί οι προσδοκίες που έχουμε εμείς οι Έλληνες για τη χώρα μας είναι υψηλές".
ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ¨ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.... ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΕΝΩ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ.... ΘΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ¨
 Aναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!