tromaktiko: Η αλήθεια για το "παλάτι" του Λάκη Γαβαλά και... το χρέος των 5 εκ. ευρώ!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η αλήθεια για το "παλάτι" του Λάκη Γαβαλά και... το χρέος των 5 εκ. ευρώ!



Ο Λάκης Γαβαλάς σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και σε μια έκρηξη ειλικρίνειας και θυμού ξεκαθαρίζει το ομιχλώδες τοπίο γύρω από την αυτοκρατορία που έχει στήσει εδώ και χρόνια. Μιλάει για τα χρέη του, την αγγελία σε μεγάλο κτηματομεσιτικό γραφείο για την... πώληση των εγκαταστάσεων του στην Κάντζα και το χρέος των 5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία. «Εδώ πουλιέται όλη η Ελλάδα...» είναι η απάντηση του εκκεντρικού σχεδιαστή, που ανοίγει τα... λογιστικά του βιβλία.
Από τα πρώτα ονόματα της εγχώριας βιομηχανίας μόδας, ο Λάκης Γαβαλάς φέρεται τον τελευταίο καιρό να έχει χάσει τον ύπνο του. Δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού και να ξεπουλά περιουσιακά στοιχεία του προκειμένου να ανακάμψει και νη βγει από την οδυνηρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει στην Espresso γι'αυτά τα δημοσιεύματα και ξεκαθαρίζει: «Αυτή η αγγελία έπρεπε να είχε αποσυρθεί από το site του Πλούμη και όντως, αν πάρετε τώρα θα σας πει ότι δεν πουλιέται... Είχαμε πει να κάνουμε μια γνωμάτευση για να δούμε τι γίνεται, και αν και εφόσον πουλιέται, να δούμε ποια είναι η αξία της...» Παρ'όλα αυτά, ο σχεδιαστής εκμυστηρεύεται ότι η αγγελία μπορεί να αναρτηθεί ξανά.
Ποιοί ήταν, όμως οι λόγοι που οδήγησαν τον Λάκη Γαβαλά να αποφασίσει να αποσύρει ακόμα και αυτή τη διερευνητική - όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει - αγγελία; «Πήρε τέτοια διάσταση το θέμα και αποφασίσαμε να την αποσύρουμε. Δεν το δίνουμε, δεν το πουλάμε, πως το λένε; Αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε με το να λένε και να βγάζουν τίτλους του στιλ: "Στο σφυρί το παλάτι του Γαβαλά" και το ένα και το άλλο. Αυτά τα πράγματα δεν είναι ωραία τη σημερινή εποχή που ο κόσμος είναι θλιμμμένος».
Σε ερώτηση της Espresso σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών υπηρεσιών για χρέη ΦΠΑ και την καμπάνα των 5 εκκατομυρίων ευρώ από το υπουργείο Οικονομικών, η απάντηση του ήταν σχεδόν μονολεκτική: «Εχει ρυθμιστεί το θέμα».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!