tromaktiko: Πατέρας 5 παιδιών ο ληστής που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πατέρας 5 παιδιών ο ληστής που πυροβολήθηκε από αστυνομικό



Πατέρας 5 παιδιών ο ληστής που πυροβολήθηκε από αστυνομικό Ένας 46χρονος άνδρας, πατέρας πέντε παιδιών, λήστεψε έναν πελάτη των ΕΛΤΑ αποσπώντας το ποσό των 200 ευρώ. Μόλις βγήκε έξω από τα ΕΛΤΑ έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού.

Ο 46χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς έπασχε από πάρκινσον, είχε υποστεί εγκεφαλικό και έπαιρνε φάρμακα. Ο ένας του γιος μάλιστα είναι αστυνομικός, ο δεύτερος υπηρετεί στο πολεμικό Ναυτικό, ενώ η κόρη του δίνει εξετάσεις για να μπει στο Αστυνομικό Σώμα. Οι άλλοι δύο γιοι του ασχολούνται με οικοδομές. Σύμφωνα με τον αδελφό του θύματος, Θανάση Λαμπρόπουλο, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του πυροβολισμού, το θύμα δεν πυροβόλησε κατά των αστυνομικών.
Αντίθετη άποψη όμως έχει η αστυνομία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της. "Ξεψύχησε στα χέρια μου" είπε χθες ο Θανάσης Λαμπρόπουλος. "Εγώ τους ειδοποίησα, εγώ τους είπα ότι είναι αδελφός μου. Τους έδωσα τα στοιχεία του, ήξεραν που έμενε, γιατί τον πυροβόλησαν"; αναρωτήθηκε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι αστυνομικοί που τον πυροβόλησαν υπηρετούν στην Άμεση Δράση Πατρών και εκλήθησαν να μεταβούν με το περιπολικό στο σημείο.
Η κηδεία του άτυχου 46χρονου θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!