tromaktiko: Απάντηση στο: "Για το 75% συμβαίνουν όλα"

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στο: "Για το 75% συμβαίνουν όλα"



Εσυ που απαντας προφανως εισαι οδηγος. Θα σου απαντησω σε ολα ενα-ενα. ΟΧΙ δεν σε συμφερει να απεργησεις Κυριακη γιατι οντως θα χασεις...
 ή εσυ ή οποιος δουλευει το 75% και το εχεις αναγκη αφου εχει φτασει να δουλευεις πλεον 10-15 μερες τον μηνα με τις απεργιες.
Δευτερον δεν καταλαβα τι εννοεις να πας να φωναξεις εξω απο την βουλη, ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ?? μονο προχθες κανατε μια πορεια με μηχανακια εξω ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ γιατι ειπαν κατι που δεν σας αρεσε, συνηθως πατε στο αμαξοστασιο αφηνετε τα λεωφορεια και πατε η σπιτι σας η για καφε, ασε λοιπον τις φωνες γιατι ακομη δεν εχεις φωναξει δεν σε αφηνουν οι συνδικαλιστες σου.
Οσο για το τριτο, πραγματικα με εκανες και γελασα, οτι το κανεις για να σκεφτω τι συμβαινει και εγω ο αχαριστος αντι να λεω μπραβο στα παλικαρια που εχω πληρωσει 35 ευρω καρτα και μου δινουν την ευκαιρια να δωσω εργασια και στα ταξι πληρωνοντας καθημερινα 20 ευρω καθομαι και διαμαρτυρομαι. Δεν θα σε βρισω γιατι τετοιο ειναι το επιπεδο σου και οτι σου λενε οι συνδικαλιστες σου τα πιστευεις. Εσυ με αυτα που γραφεις η με κοροιδευεις η εισαι τοσο χαζος (δεν σε βριζω) που οντως το πιστευεις οτι κανεις καλο σε εμενα (πραγματικα το εννοω δεν θελω να σε βρισω). Γιατι δεν μπορω να χαρακτηρισω αλλιως καποιον που με ταλαιπωρει καθημερινα και λεει οτι το κανει για να καταλαβω τι συμβαινει. Λεβεντη μου ξερω πολυ καλα τι συμβαινει, ξερω γιατι κανει απεργιες, (για να μην σου κοψουν ολα τα επιδοματα που σου εδωσαν τα λαμογια, χεστηκες για μενα), και ξερω πολυ καλα τι θα κανω οταν ερθει η ωρα. Απλα να ξερεις οτι αυτη την στιγμη ειστε η πιο ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ομαδα εργαζομενων και αν συνεχισετε ετσι στο τελος θα φατε ξυλο. Σημερα ηδη ενας ελεγκτης μαζεψε κατι ψιλες σε εναν ελεγχο γιατι τοσο ξεφτιλες ειστε, δεν ντρεπεστε λιγο, μετα απο τοσες μερες ταλαιπωριας εχετε το θρασος να βγαινετε για προστιμα. Στο λεω μηπως και ξυπνησεις απ'τον ληθαργο που σε εχουν ριξει οι συνδικαλιστες σου, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, αν θελεις και εισαι μαγκας, πηγιανε στο σπιτι η στο υπουργειο του ρεππα, αλλα τα αφεντικα σου (συνδικαλιστες) δεν σε αφηνουν γιατι εκει πηγαινουν μονο αυτοι. Ξυπνα οσο ειναι νωρις γιατι σε βλεπω συντομα να ξυπνας αποτομα απ'τις σφαλιαρες των πολιτων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!