tromaktiko: Αποκλείσανε την Εθνική οδός Τρικάλων Λάρισας στο Ζάρκο

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αποκλείσανε την Εθνική οδός Τρικάλων Λάρισας στο Ζάρκο



Εξοργισμένοι οι κάτοικοι μαζί με τα παιδιά του Γυμνασίου του Ζάρκου Τρικάλων έκλεισαν συμβολικά την Εθνική οδό Τρικάλων -Λαρίσης για μισή ώρα στο ύψος της διασταύρωσης προς το Ζάρκο.
H συμβολική αυτή κίνηση είναι στα πλαίσια της κλιμάκωσης του αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν στο χωριό το Γυμνάσιό τους.

Μετά την χθεσινοβραδινή λαϊκή Συνέλευση, οι κάτοικοι, κλιμάκωσαν σήμερα τις κινητοποιήσεις, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα, πως δεν θα επιτρέψουν να μπει «λουκέτο» στο Γυμνάσιο, όπως προβλέπεται σε εισήγηση του Διευθυντή της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Θεόδωρου Τσέλιου.

«Αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε να κλείσει το Γυμνάσιο και να παραμείνει ΄΄ζωντανό΄΄ το χωριό μας», ανέφερε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζάρκου Ιωάννης Βούλγαρης, ενώ ο Διευθυντής του Γυμνασίου Νίκος Πασχάλης, ανέφερε ότι είναι άδικη η εισήγηση να κλείσει το Γυμνάσιο που εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Την συμπαράσταση στον αγώνα των κατοίκων του Ζάρκου, εξέφρασε και η ΕΛΜΕΤ με την φυσική παρουσία στην κινητοποίηση του Προέδρου του Δ.Σ. Σπήλιου Τσιγάρα.
trikalanews.gr



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!