tromaktiko: Ι. Κωστόπουλος: Ασύμφοροι οι όροι της πρότασης

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ι. Κωστόπουλος: Ασύμφοροι οι όροι της πρότασης



Με επιστολή του στους εργαζόμενους της τράπεζας ο κ. Κωστόπουλος ανέφερε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση της ΕΤΕ για συγχώνευση των δύο τραπεζών “με γνώμονα το συμφέρον των μετόχων, των εργαζομένων και των πελατών της τράπεζας”.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση προς το προσωπικό του ομίλου, ο κ. Κωστόπουλος σημειώνει πως για τη λήψη της ανωτέρω απόφασης συνεκτιμήθηκαν, αφενός, η αβεβαιότητα που η τρέχουσα συγκυρία δημιουργεί, αφετέρου, το περιεχόμενο της πρότασης, οι όροι της οποίας εκρίθησαν ασύμφοροι.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του αναφέρει:
“Η Alpha Bank, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για την ελληνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, αναγνωρίζεται από την αγορά ως ένας ισχυρός Όμιλος με θετικές προοπτικές. Με ιστορία 100 και πλέον ετών και αξιόλογες επιδόσεις, η Τράπεζα ευρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Σήμερα, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές και η αβεβαιότητα μεγάλη. Οι ισχυρές μας βάσεις, η εμπιστοσύνη των Μετόχων, η προτίμηση των Πελατών και η εργατικότητα του Προσωπικού μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις δυσκολίες”. Επίσης η ανακοίνωση αναφέρει “με την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη που διακρίνει τις σχέσεις μας, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, εστιάζοντας στο έργο μας, αγνοώντας διαδόσεις και φήμες οι περισσότερες των οποίων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με πίστη στις αρχές που μας ανέδειξαν και έχοντας επίγνωση της αξίας μας, συνεχίζουμε τη δημιουργική μας πορεία μαζί”.
greekfinanceforum.com



 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!