tromaktiko: Απάντηση στο: "Γιατί για όλα να φτάει η αστυνομία;"

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στο: "Γιατί για όλα να φτάει η αστυνομία;"



Πολύ απλά φίλε μου γιατί όλος ο κόσμος θέλει να αντιδράσει και να εξωτερικεύσει την καταπίεση ακριβώς εκεί οπου αισθάνεται οτι πηγαίνει ενάντια στην κυβέρνηση.
Λανθασμένα βέβαια αλλά μόνο η αστυνομία πηγαίνει ενάντια στην πρόθεση οποιουδήποτε "καλοθελητή" να δράσει ελεύθερα για να πετύχει ακριβώς αυτό που είπα: Να αισθανθεί ελεύθερος! Μακάρι όλοι να σκέφτονταν σαν και σένα.. Ήμουν και εγώ στην πορεία, 25 ετών με το μέλλον μου αβέβαιο! χωρίς να ανήκω σε καμία φερέφωνη φοιτιτική παράταξη.
Σκέψου οτι η αντίδραση είναι ίδια και σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα! Ποιον βρίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα? Τον διαιτιτή φυσικά! Διότι αυτός έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας τον αγώνα! Αντίδραση κύριοι δεν είναι να κάψουμε τους μπάτσους και τις περιουσίες του λαού. Θέλετε να σας πώ μια αντίδραση που το σύστημα θα καταρρεύσει? Κλείστε τις τηλεοράσεις, σταματίστε να καταναλώνετε ξενόφερτα είδη (κοκα κολα, Mc Donalts κ.τ.λ.) και εργαστείτε με πάθος... Το σύστημα με μαθηματική ακρίβεια, θα πέσει! Αυτό είναι αντίδραση! Σκεφτείτε το! Δεν κοστίζει...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!