tromaktiko: Απάντηση στον εργαζόμενο στα ΜΜΜ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στον εργαζόμενο στα ΜΜΜ



Δεν μας έχετε ταλαιπωρήσει απλά, μας έχετε εξαντλήσει οικονομικά. Έχω δώσει για ταξί γύρω στα 200 ευρώ μέχρι στιγμής, έχω βγάλει δύο μηνιαίες άχρηστες κάρτες και έπεται συνέχεια απ'οτι βλέπω....
 (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_4182.html.)
Και βγάζω 450 το μήνα κύριε μου. Δεν θα αναφέρω τα 430 του διμήνου στο λατρεμένο ΤΕΒΕ γιατι δεν είναι κάτι που σας απασχολεί. Παρόλα αυτά και παρόλο που θεωρώ οτι ένα ποσοστό των  εργαζομένων στα ΜΜΜ που μόνο επαγγελματίες δεν είναι και πρέπει να πάνε σπίτια τους, στηρίζω τον αγώνα σας 100%. Αλλά θέλω μια απάντηση. Πόσο θράσος μπορεί να έχουν τα σωματεία σας και δεν ξέρω ποιος άλλος ευθύνεται ώστε να βγαίνουν ελεγκτές αυτό το διάστημα. Από αρχές Φεβρουαρίου δεν χτυπάω εισιτήριο. Και νομίζω οτι η απαράδεκτη αύξηση 40% είναι και στα δικά σας αιτήματα. Στο ίδιο στρατόπεδο είμαστε, πως γίνεται να βγαίνουν ελεγκτές? Δεν είμαι τζαμπατζού, δεν θέλω τα πάντα τζάμπα,απλά θέλω τις μετακινήσεις μου που είναι κοινωνικό αγαθό να είναι σε λογικά πλαίσια. Ο μισθός μ! ου δεν αυξήθηκε 40% δυστυχώς...Ο μόνος τρόπος να αντιδράσω είναι αυτός. Το ξέρω πως δεν ευθύνεστε για τις αυξήσεις, το ξέρω πως κάνετε έναν αγώνα, αλλά νομίζω ότι εδώ γίνεται μια τεράστια αδικία. Θα ήθελα να απαντήσει κάποιος ελεγκτής, ο οποίος να πούμε οτι έχει διαλέξει να κάνει αυτή τη δουλειά πέραν του ωραρίου του με ποσοστό επί του προστίμου. Και να τον ρωτήσω αν έχει δει τον τελευταίο καιρό πόσοι άνθρωποι ψάχνουν στους κάδους σκουπιδιών σε στάσεις και έξω το μετρό για εισιτήριο. Μια απάντηση γιατί κάθομαι και γράφω τα αυτονόητα, αλλά κάποιοι! κύριοι ζουν σε παράλληλο σύμπαν μάλλον και δεν τα βλέπουν.Ελπίζω σε δημοσίευση και πολύ περισσότερο σε απάντηση.

Αναγνώστρια

---------------------------------------------

Φιλε μου, λες οτι κανενας αγωνας δεν κερδιζεται χωρις θυσιες.. Και εγω σε ρωτω, ποιες ακριβως θυσιες κανετε ΕΣΕΙΣ ? Γιατι ΕΜΕΙΣ θυσιαζομαστε για ΕΣΑΣ αν δεν το χεις καταλαβει... οι θυσιες κοστιζουν σε ΕΜΑΣ χρηματα σε ταξι, ΕΜΕΙΣ ταλαιπωρουμαστε... οταν αλλοι διαμαρτυρωνται εξω απο υπουργεια, δεν ενοχλουν εσας ουτε και σας αναγκαζουν σε εξοδα !

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!