tromaktiko: "Άγρια Νύχτα" για το κορίτσι του Τζιμπούρ!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

"Άγρια Νύχτα" για το κορίτσι του Τζιμπούρ!



Ξημερώματα Κυριακής και η πανέμορφη Βαλεντίνα Τσεπάνου ζει μία από τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωή της. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια φίλη της, γρονθοκοπείται από άγνωστο μελαψό άνδρα με τον πλέον γκανγκστερικό τρόπο! «Αυτό το χρωστάμε στο... φίλο σου» ήταν τα μοναδικά λόγια του δράστη, αφήνοντας την κοπέλα στο έδαφος να σφαδάζει από τους πόνους!

Το πανέμορφο μοντέλο, που τον τελευταίο καιρό είναι σύντροφος του Αλγερινού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ράφικ Τζιμπούρ, προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο δέχτηκε αυτή την επίθεση και μιλάει στην "Espresso" για τις άγριες στιγμές που έζησε.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5.00 το πρωί τα ξημερώματα της Κυριακής ενώ η Βαλεντίνα επέστρεφε σπίτι με φίλη της από νυχτερινή διασκέδαση. Οι δυο τους βρίσκονταν σε κλαμπ της Βούλας ανυποψίαστες -εννοείται- για το τι θα συνέβαινε λίγη ώρα αργότερα.

Ο άγνωστος άντρας όπως όλα δείχνουν, πρέπει να παρακολούθησε το εντυπωσιακό μοντέλο για αρκετή ώρα και να περίμενε την κατάλληλη στιγμή (όταν δε θα ήταν κανείς μπροστά) για το άνανδρο χτύπημά του.
 
http://www.markos.tv/agria-nyxta-gia-koritsi-toy-tzimpoyr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!