tromaktiko: Σχετικά με ΜΜΜ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με ΜΜΜ



Ειλικρινά ντρέπομαι με όσα γίνονται σε αυτή την χωρα. Σε μια χωρα που έχει χαθεί το Μετρό και πάνω από όλα η αξιοπρέπεια. Kατηγορούμε όλοι του πολιτικούς που μας κυβερνάνε που σε οποιαδήποτε άλλη...
χωρα όχι απλώς δη θα κυβερνούσαν αλλα θα ήταν στην φυλακή, και η μπάλα τους παίρνει όλους  ανεξαρητως κόμματος και πολιτικής δήθεν άποψης;. Δεξιοί αριστεροί κεντρώοι ληστες και απατεώνες είναι. Αλλα αυτό που δη σκεφτήκαμε ποτε είναι ποιος του ψηφίζει και τους υποστηρίζει. Κανεις μας δη έχει κάνει την αυτοκριτική του,κανεις μας δη έχει αναλάβει τις ευθύνες του. Οι περισσότεροι από εμάς ψηφίζουμε του λίστες αυτούς gt θέλουμε χαρες και ρουσφέτια τους υποστηρίζουμε γιατι νομίζουμε ότι θα μας βοηθούσουν και θα βρούν δουλειά στα παιδιά μας. Αλλα κάθε φορα τιποτα από αυτά δη γίνεται και όμως ξανά και ξανά τους ψηφίζουμε. Το κακό σε αυτή την χωρα ξεκινάει από την ίδια την κοινωνία,γιατι σε αυτή την κοινωνία έξυπνος δε θεωρείται αυτός με μόρφωση και παιδεία αλλα αυτός που θα κάνει την καλύτερη λαμόγια. Έτσι οποιος δε κάνει λαμογιές είναι χαζός και θα τον φάνε όπως λένε. Έτσι λοιπόν και φίλοι μας οι εργαζόμενοι στα mmm,με γνώσεις λυκείου και με ρουσφέτια έπιασαν δουλειά και τώρα κάνουν απεργίες epd απλά μπορού. Ενώ ένας εργαζόμενος σε ιδιωτική επιχείρηση με πτυχία και μεταπτυχιακά κτλ (αν βρει τελικά δουλειά) δουλεύει με το μισό από αυτούς μισθό και έτσι και σκεφτεί να κάνει απεργία θα βρεθεί το επόμενο πρωί στον οαεδ. Αλλα σε αυτή χωρα έχουμε μάθει να "σκεφομαστε" την πάρτη μας και μονο,πως θα βγάλουμε χρήματα διά της πλαγιας οδού κλέβοντας το κράτος (που μας κλέβει έτσι και αλλιώς). Αποτέλεσμα άπαντες να κλέβουν, από τον απλό επιχειρηματία μέχρι τους και τους πολιτικούς. Όλοι μας φταίμε για την κατάντια αυτής της χώρας οποτε κύριοι στα ΜΜΜ πάψτε να προσποιείστε ότι αγωνίζεστε για τα δικαιώματα σας ! και να το παίζεται θιγόμενοι,οι περισσότεροι από σας λαμόγια είστε και βολεψάκηδες που με το παραμικρό κάνετε απεργίες εκ του ασφαλούς. Είναι απλά παράλογο αυτό που κάνετε όπως σαν και τους εργαζομενους της βουλής που έκαναν πορεία μαζί με τους υπολοιπους, που τότε τους έκοβαν το δώρα χριστουγέννων και πάσχα και τους μείωναν του μισθούς,ενώ αυτοί απλά αιχάν το δέκατο πέμπτο και δέκατο έκτο μισθό έλεος! Για αυτό πάψτε να διαμαρτύρεστε γιατί αν είμαστε και εμυ καλύτεροι θα είχαμε μια πολύ καλύτερη χωρα,αλλα δυστυχώς πολλοί από εμάς τους πολίτες είναι ίδιοι και χειρότεροι από αυτούς που μας κυβερνάνε.

Αναγνώστης

----------------------------

Κάθομαι και διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τα μηνύματα των οδηγών από την μια και των αγανακτισμένων πολιτών από την άλλη! Το μόνο συναίσθημα που με διακατέχει είναι λύπη! Λύπη γιατί για ακόμη μια φορά βλέπω συμπατριώτες μου να τρώγονται μεταξύ τους σε μια δύσκολη φάση για την χώρα (Ως συνήθως οι Ελληνες πάντα τρώγονται και μόλις τον φάνε τότε θυμούνται να ενωθούν)! Μπράβο στους πολιτικούς που μας βάζουν να τρωγόμαστε για να καλύψουν τους πρ! αγματικούς κλέφτες! Αν θυμάστε πριν κάποιους μήνες οι κακοί ήταν οι φορτηγατζίδες, μετα οι δημόσιοι υπάλληλοι, μετά οι φαρμακοποιοί, μετα οι υπάλληλοι του ΟΣΕ, των Λεωφορείων της ΔΕΗ και όλων των ΔΕΚΟ, μετά οι ιδιώτες που δεν αποδίδουν ΦΠΑ, μετά οι γιατροί τώρα κακοί είναι οι Δικηγόροι και οι πολιτικοί μηχανικοί και έπονται και άλλοι! Και τελικά οι μοναδικοί που δεν τα έφαγαν, που δεν πήραν μίζα που είναι λευκές περιστερές και που δεν είναι "κακοί" είναι οι πολιτικοί! Μπράβο μας! Ας φαγωθούμε μεταξύ μας και ας τους αφήσουμε να γλεντανÎ! µ είς υγείαν των κορόιδων!

ΥΓ: Για αυτούς που θα βιαστουν τους λέω οτι ούτε Δημόσιος υπάλληλος είμαι ούτε οδηγός ΕΘΕΛ!ΙΔ. Υπάλληλος 37ετών με 820 τον μήνα και 2 παιδιά είμαι! Αλλά αυτό που θελω δεν είναι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, α ρε Χριστόδουλε ήσουν χρόνια μπροστά, αλλά η δική μου να γίνει σαν του γείτονα ή καλύτερη από αυτήν!

Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!