tromaktiko: Στερεά: Πλημμύρισαν σπίτια και έπεσαν δέντρα από την κακοκαιρία

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Στερεά: Πλημμύρισαν σπίτια και έπεσαν δέντρα από την κακοκαιρία



Τι προβλέπει η ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο
Σε έξι περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να αντλήσει νερά από πλημμυρισμένα υπόγεια και σπίτια σε όλη την Στερεά.


Οι 4 από αυτές ήταν στην Φθιώτιδα, εντός και εκτός Λαμίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πλημμύρισε υπόγειο στην οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της πόλης, ενώ αντίστοιχα περιστατικά είχαμε στην Άμπλιανη, στη Νεάπολη και στις Μεξιάτες.
Οι ισχυροί άνεμοι έριξαν δέντρα μέσα στους δρόμους κυρίως στη Χαλκίδα και τα Οινόφυτα, όπου η Π.Υ χρειάστηκε να προβεί σε 8 κοπές δένδρων.
Στην είσοδο της πόλης στην εθνική οδό κοντά στη "Ρούμελη" ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά , όταν έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος, ενώ και στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού στο 37χιλ. είχαμε εκτροπή αυτοκινήτου, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Επίσης στον ίδιο δρόμο είχαμε και πτώση μικρών βράχων, γι' αυτό χρειάζεται προσοχή από τους οδηγούς.
Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση αντιμετωπίζει και η ευρύτερη περιοχή της Αμφίκλειας, ενώ φόβος έχει κυριεύσει τους κατοίκους της Τιθορέας, που ζουν με τον εφιάλτη των βράχων, πάνω από τα κεφάλια τους.


http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=23693:2011-02-18-20-48-24&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=3
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!