tromaktiko: Απάντηση σε: "Τί Γίνεται στη ΣΕΑΠ Κρήτης;"

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση σε: "Τί Γίνεται στη ΣΕΑΠ Κρήτης;"



Αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_2248.html
Καταρχήν όλοι αυτοί που "επιτέθηκαν" και χαρακτήρισαν το παιδί κανακάρη καλά έκαναν. Διότι αν δεν πρόσεξες το αρχικό post το οποίο προκάλεσε την συζήτηση αυτή...
, η στρατιωτική σχολή για την οποία γίνεται λόγος (Έφεδροι αξιωματικοί) δεν είναι υποχρεωτική αλλά πηγαίνει κάποιος με δική του βούληση.
Είμαι από τους αντίθετους στην στρατιωτική θητεία και γενικώς οτι γίνεται με πίεση από νόμο κτλπ. Αλλά όταν πηγαίνεις σε μια σχολή και μάλιστα στρατιωτική με δική σου βούληση τότε αναλαμβάνεις όλες τις συνέπειες και δεν μπορείς να γκρινιάζεις σαν κοτούλα στους γονείς από το τηλέφωνο. Δεν μιλάμε εδώ για την κλασσική στρατιωτική θητεία.
Άμα λοιπόν βλέπεις οτι δεν τα βγάζεις πέρα δεν γουστάρεις, σου την σπάνε όλοι κτλπ, δεν έχεις παρά να δηλώσεις παραίτηση και να τελειώσει το θέμα. Γνωρίζω και άτομο που πέρασε ΣΜΑ που από κάποιο έτος και πέρα απο οτι ξέρω πληρώνεσαι και έχεις σίγουρη δουλειά μετά, το άτομο δήλωσε παραίτηση και έφυγε γιατί δεν άντεχε τα καψόνια.
Για αυτό λοιπόν όσον αφορά τον εν λόγω "κανακάρη" μην ακούω δικαιολογούλες από τους γονείς οτι άμα φύγει θα πάει χαμένη η προσπάθεια οτι δεν θα πάρει τα μόρια του για το ΑΣΕΠ και θα χαθεί η μονιμότητα το μέλλον του κλπ κλπ. Ενήλικα άτομα είμαστε και ο καθένας αποφασίζει τι θα κάνει στην πορεία του και τη ζωή του.
Δεν σου αρέσει κάτι που πήγες με δική σου επιλογή ? Τα μαζεύεις και φεύγεις. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!