tromaktiko: Παναιγιάλειος: Αποστολή αγώνα με Παναχαϊκή

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Παναιγιάλειος: Αποστολή αγώνα με Παναχαϊκή



Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου (3 μ.μ.) στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.
Η τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Γκίκα.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται και οι Ιορδανίδης, Λιόσης. Ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του, ενώ ο υψηλόσωμος φορ δεν συμμετείχε στα παιχνίδια με τον Ηρακλή Ψαχνών και την Κόρινθο λόγω τραυματισμού. Το αν θα συμπεριληφθεί και στη 18άδα θα γίνει γνωστό την Κυριακή το πρωί.

Ο τεχνικός του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ Παναγιώτης Τζαναβάρας απέσυρε στο ξενοδοχείο τους Ανδρούτσο, Μούζο* (τερματοφύλακες), Γκοτσούλια*, Σανδραβέλλη*, Κοροβέση*, Λίτσο, Παπαδόπουλο, Πελέκη (αμυντικοί), Λιόση, Σιώκο, Αργυρόπουλο, Χρυσάφη, Σκαρτσίλα, Στάικο, Τριανταφυλλάκη, Βασιλαντωνόπουλο* (μέσοι), Χαϊκάλη, Γραμματικόπουλο και Ιορδανίδη (επιθετικοί). Με * οι έως 21 ετών.

Αποκλείστηκαν οι Μπαλτιμάς, Γιαννίκος, Γεωργίου, Ραμπαβίλας, Ρέλλας, Γκίκας, Μπουλούμπασης, Τσώνης και Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αντώνης Ζήλος (Λάρισας), με βοηθούς τους Ηλία Νατσιούλα και Πέτρο Τσακνάκη (αμφότεροι της Λάρισας) και 4ο τον Γιάννη Καλογεράκη (Ηλείας).

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!