tromaktiko: «Έκανα πλαστική και λιποαναρρόφηση»

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

«Έκανα πλαστική και λιποαναρρόφηση»



«Έκανα πλαστική και λιποαναρρόφηση»Η Χρύσπα αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι μπήκε στο χειρουργείο και έκανε λιποαναρρόφηση για να βελτιώσει την εικόνα της. «Φυσικά και το έκανα. Γιατί να μην το πω; Αφού φαινόταν!
Ωστόσο ποτέ μου δεν το πούλησα για να κάνω ντόρο. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, αρκεί να μην αλλοιώνονται η εικόνα
και τα χαρακτηριστικά μας. Ωστόσο, μετά τον αποκλεισμό μου από τα προκριματικά της Eurovision, απείχα για δύο περίπου χρόνια γιατί είχα παχύνει πολύ. Είχα πάρει πάνω από 15 κιλά», λέει στο περιοδικό People.
Μετά την επέμβαση: «Το μόνο που είδα ήταν μια μπλε κοιλιά, η οποία ήταν πολύ πρησμένη. Για μερικές μέρες πονούσα, αλλά μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος; Ένα μήνα μετά είμαι μια χαρά, έχασα τα περιττά κιλά και η πλαστική μου έδωσε το τέλειο αποτέλεσμα. Δεν είναι ταμπού οι πλαστικές. Ταμπού είναι οι κακοί γιατροί».
Θα έκανε και κάποια άλλη επέμβαση: «Ακόμη και botox θα κάνω εάν χρειαστεί. Είναι ντροπή να μην το παραδεχθείς γιατί φαίνεται. Δεν μπορείς να εμφανιστείς με διαφορετική μούρη και να λες στον κόσμο ότι έτσι είναι το φυσικό μου».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!