tromaktiko: Τελεσίγραφο ΑΕΚ για ΟΑΚΑ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τελεσίγραφο ΑΕΚ για ΟΑΚΑ



Η ΑΕΚ και ο Σταύρος Αδαμίδης σε συνάντηση με τον γγΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, ζήτησαν διακανονισμό των οφειλών των προηγούμενων διοικήσεων και μείωση του ενοικίου για να παραμείνουν  στο ΟΑΚΑ.

Στη χθεσινή συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή η Ένωση συζήτησε τα θέματα που έχουν προκύψει με την διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ ζήτησε αρχικά να γίνει διακανονισμός σχετικά με τις οφειλές 800.000 ευρώ που υπάρχουν από τις διοικήσεις Νικολαΐδη και Θανόπουλου. Αυτό που πρότεινε η πλευρά της Ένωσης, είναι να αποπληρωθούν αυτή την στιγμή το 20% των οφειλών και τα υπόλοιπα σε ένα βάθος χρόνου, όπως αναφέρει και η «Score».

Το άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό του ενοικίου. Η Ένωση αυτή τη στιγμή καταβάλει το 15% από τις εκκαθαρίσεις των αγώνων και κάποια έξοδα από τις χρήσεις των σουιτών και των εμπορικών χώρων.Η ΑΕΚ ζήτησε να μειωθεί το ενοίκιο σε ένα πιο λογικό ποσό.

Ακόμη συζητήθηκε το εξώδικο της ΑΕΚ για διαφυγόντα κέρδη και το ενδεχόμενο να προχωρήσει η Ένωση σε αγωγές.

Εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα των κιτρινόμαυρων τότε η διοίκηση της Ένωσης σκέφτεται πολύ σοβαρά την μετακόμιση στη Ριζούπολη. Κάτι τέτοιο ανέφερε, άλλωστε και ο Σταύρος Αδαμίδης:

«Κάναμε μια επικοδομητική  συζήτηση για το θέμα του ΟΑΚΑ. Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε πάνω σε κάποιους άξονες διακανονισμού του χρέους που έχουμε αναλάβει ως διοίκηση και αφορά και τις παλιές οφειλές και την φετινή σεζόν. Παράλληλα μαζί με το νομικό μας τμήμα, εξετάζουμε το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε σε αγωγές. Η μετακόμιση από το ΟΑΚΑ, είναι μια πιθανότητα που εξετάζουμε πολύ σοβαρά στην ΑΕΚ».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!