tromaktiko: Αντώνης Βλοντάκης: «Δεν θα πιάσω ξανά μικρόφωνο στα χέρια μου!»

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αντώνης Βλοντάκης: «Δεν θα πιάσω ξανά μικρόφωνο στα χέρια μου!»



Νέος, ωραίος, οικογενειάρχης, αθλητής και... τραγουδιστής. Το τελευταίο δεν θέλει να το ακούει, όχι γιατί δεν πέρασε καλά στο "Just the two of us", αλλά επειδή θεωρεί πως δεν του ταιριάζει. Ο Αντώνης Βλοντάκης φωτογραφίζεται κι… ανακρίνεται από το «Present Days» και είναι τόσο εύστοχος στις απαντήσεις του όσο και με τη μπάλα του πόλο στα χέρια. Απλά σκοράρει σωρηδόν από τα δυο μέτρα!.. Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του...
Άξιζε την πρωτιά το δίδυμο Πετράκης - Φουρέιρα;
«Ναι. Φωνητικά, χορευτικά και σκηνικά ήταν καλύτεροι. Αυτό όμως δεν ήταν ένα talent show. Ο κόσμος θα έκρινε με ποιον περνάει πιο καλά. Γι’ αυτό είδαμε και το φαινόμενο Μπεκατώρου να φτάνει στον τελικό. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Ο κόσμος που κάθισε να δει αυτό το show δεν ήθελε να δει τις καλύτερες φωνές της Ελλάδος, αλλά να περάσει καλά».
Περίμενες, αλήθεια, να φτάσει η Μαρία Μπεκατώρου στον τελικό;
«Αυτό που κάναμε εμείς ήταν ένα παιχνίδι και δεν μου προξένησε καμία εντύπωση που έφτασε η Μαρία στον τελικό. Θα μπορούσε να φτάσει ο καθένας. Ο κόσμος ήταν αυτός που ήθελε να βλέπει κάποια ζευγάρια στην τηλεόραση».
Εάν σου δίνονταν το ελεύθερο να διαλέξεις παρτενέρ για το παιχνίδι, τη Ραλία θα επέλεγες;
«Φανατικά. Θεωρώ ότι εάν δεν είχα τη Ραλία θα είχα φύγει πολύ νωρίτερα από το show. Με βοήθησε πάρα πολύ. Γνώρισα και τα άλλα παιδιά και δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να ταιριάξω με κάποια άλλη. Θεωρώ πως ήμουν τυχερός».
Οι κριτές κατηγορήθηκαν πως ήταν πολύ χαλαροί. Συμφωνείς;
«Δεν είχαν και λόγο να είναι αυστηροί. Δεν μπορούσαν να κρίνουν με τα ίδια μέτρα και σταθμά εμένα και τον Πετράκη. Έχει κάνει μουσικές σπουδές, έχει πορεία σ’ αυτόν το χώρο κι εγώ βρέθηκα από τις πισίνες σ’ ένα στούντιο να τραγουδάω. Θα ήταν οξύμωρο εάν μας έκριναν με τα ίδια μέτρα και σταθμά. Το χειρίστηκαν καλά οι κριτές. Νομίζω πως αυτό τον άχαρο ρόλο του κριτή τον έπαιξαν καλά».
Το «επεισόδιο» με την Αθηναΐδα Νέγκα που σε αποκάλεσε φωτογενή πολίστα πως το κρίνεις τώρα που είσαι εκτός;
«Μου κόλλησε ρετσινιά που θα με ακολουθεί για πολύ καιρό ακόμη. Όσο και να νομίζεις πως είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις την τηλεόραση και την κριτική, δεν είσαι ποτέ… Εγώ εκεί αιφνιδιάστηκα. Θεώρησα πως αυτό μείωνε όλο το υπόλοιπο κομμάτι που έχω δουλέψει. Το να είσαι ωραίος δεν σημαίνει κάτι. Στο φινάλε, δεν πάσχισε κανείς να είναι ωραίος. Στο άλλο το κομμάτι, όμως, πάλεψα. Μετά από καιρό συνειδητοποίησα πως ήταν υπερβολική η αντίδραση μου. Έπρεπε να το διασκεδάσω πιο πολύ όπως στο τελείωμα. Ήμουν μαγκωμένος».
Στη Eurovision θα συμμετείχες;
«Όχι. Έχω την αίσθηση πως δεν θα πιάσω ξανά μικρόφωνο στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν αισθανόμουν οικεία με αυτό. Βγήκαν πολλά συναισθήματα ντροπής και αμηχανίας. Νομίζω πως δεν το έχω».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!