tromaktiko: Σχετικά με την κυρία που απείλησαν οι κυνηγοί

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με την κυρία που απείλησαν οι κυνηγοί



Η γυναίκα φαίνεται είχε αγανακτήσει και καλός τους βιντεοσκόπησε και ανέβασε στο internet το βιντεάκι μπας και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι...
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/3_4912.html
πάντως σαν κυνηγός θεωρώ ότι η συμπεριφορά των κυνηγών απέναντι στην γυναίκα είναι άκρως καταδικαστέα, επίσης θα ήθελα να πάρουν τηλέφωνο στο Δασαρχείο και όχι την ιδιωτική θηροφυλακή που θεωρώ ότι με προσβάλλει να με ελέγχει ένας ιδιωτικός υπάλληλος σε δημόσιο χώρο, νόμιμο θα ήταν όταν η περιοχή θα ηταν ιδιωτική ο νόμος Χατζηγάκη πάντως θα κριθεί στα δικαστήρια και τότε θα ξέρουμε αν είναι τελικά νόμιμες οι εξουσίες που ασκούν οι θηροφύλακες!!

Αναγνώστης

--------------------------------------------------


Μπορει κυριοι να ειναι παρανομη η βιντεοσκοπηση ιδιωτων χωρις την συγκαταθεση τους αλλα...ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλακι μας!
Πολλοι κυνηγοι δεν σεβονται τιποτα και κανεναν!Μπορει να υπαρχουν νομοι και περιορισμοι σχετικα με το που επιτρεπεται και που οχι το κυνηγι και υπευθυνοι για την τηρρηση τους να ειναι το δασαρχειο οι θυροφυλακες οι κυνηγετικοι συλλογοι η αστυνομια και εν τελη ο εισαγγελεας.Στις επαρχιες ομως διαπιστωσα ,μετα λυπης μου, πως ολοι αυτοι τα κανουν πλακακια και ο πολιτης δεν βρισκει ποτε το δικιο του.
Η ζωη μας κατα την κυνηγετικη περιοδο ειναι μια κολαση!
Μονο καταφυγια που δεν φτιαχνουμε!Λες και ειμαστε σε εμπολεμη συνοριογραμμη!
Δεν ειναι θεμα οικολογιας, πρωτιστως ειναι θεμα ασφαλειας μας και σεβασμου του συνανθρωπου!
Δεν ειναι δυνατον να σκανε τα σκαγια στις αυλες μας, στους κηπους μας , να πεταγωμαστε απο το τραπεζι η το κρεβατι μας απο τα απανωτα σμπαρα, να ταραζωνται μωρα, γεροντες και ασθενεις, να αναφουρφουλιαζουν τα οικοσιτα ζωα μας να γινονται σουρωτηρι οι μπουγαδες μας γιατι καποιοι απλα γουσταρουν να εξασκουν το χομπι τους!
Και ποια αστυνομια, ποιοι θυροφυλακες ποιοι συλλογοι ποιοι δασονομοι και ποιοι εισαγγελεις?Οσες αναφορες και καταγγελιες και να κανεις....αγρον ηγορασαν!
Και ολα αυτα δεν τα λεω στον βροντο οποιος ενδιαφερεται τα στοιχεια μου στην διαθεση σας μεσω του Τρομακτικου και τα αντιγραφα των καταγγελιων-αναφορων προς καθε υπευθυνο οπως και η ακριβης περιοχη και τοποθεσια και στοιχεια κυνηγων καιπροσφερω και φιλοξενια οποιου αμφισβητει τα λεγομενα μου να δει πως ειναι να ζεις σε καιρο ειρηνης σε ..εμπολεμη συνοριογραμμη γιατι ετσι θελει το κεφι καποιων!

Αναγνώστης

--------------------------------------

Aς υποθεσουμε οτι πραγματι η κυρια αυτη εκανε οτι εκανε εκ του πονηρου η αντιμετωπιση των κυνηγων ειναι πραγματικα απαραδεκτη και απροβλεπτα επικίνδυνη δεν χρειαζεται πολυ για να γινει το κακο ομως φαινεται η κυρια να εχει καποιο δικιο.αν προσεξατε το video το δευτερο αυτοκινητο το ασπρο δεν ειχε πινακιδες! εμενα αυτο μου φαινεται πολυ υποπτο παντως τα συμπερασματα δειχνουν οτι την ειχαν λερωμενη την φωλια τους οι κυνηγοι και σιγουρα εγω ! δεν θα σταματαγα εκει αλλα θα το προχωρουσα το θεμα μεσω τις δικαιοσυνης. οσο και υποτιθέμενο δίκαιο να είχαν οι κυνηγοί φαίνεται ξεκάθαρα οτι ο τυπος με το άσπρο αμαξι ειχε βγει εκτός εαυτού

Αναγνώστης

-----------------------------------------

Ρε τι έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας ....
Δεν μπορώ να ξέρω αν όντως οι τρεις κυνηγούσαν εντός απαγορευμένης περιοχής, αυτό όμως που βλέπω με σιγουριά είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία ήθελε και τελικά κατάφερε να δημιουργήσει ένταση. Στην αρχή η συνομιλία ήταν σε κόσμιο επίπεδο αλλά πόσο να κρατήσει κάποιος την ψυχραιμία του τελικά ???
Το μεγαλύτερο λάθος των τριών ήταν που κάθισαν να βγάλουν άκρη με την κυρία. Μπορείς να συνεννοηθείς με φανατικό ??
Αναγνώστης

----------------------------------------

Σχετικα με το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/3_4912.html
Παιδια οτι και να λετε η γυναικα εχει θάρρος περισσοτερο απο τους τζαμπα μαγκες. Μπραβο της, οσο για τους θρασυδειλους κυνηγους... ειναι χειροτεροι απο τις κοτες π ου ντουφεκιζουν

Αναγνώστης 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!