tromaktiko: Ένας φίλος του Άρη...γράφει!

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ένας φίλος του Άρη...γράφει!



Τεράστια Ευρωπαικη βραδιά σήμερα για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο ΑΡΗΣ, με την απιστευτη φετεινή του πορεία που, αν και δεν το παραδέχονται οι αθλητικοι δημοσιογραφίσκοι των Αθηνών, δεν εχει κανει καμια απο τις ομάδες του που στα τοσα χρονια που "λαδώναν" για να παρουν το ευρωπαικο τους διαβατήριο, ερχεται αντιμέτωπος με την ομάδα των πετροδόλλαρων ..
Με την πιο πλουσια ομάδα του Europa league ... 10000 τρελοι Αρειανοι κιτρίνησαν το Manchester και ειναι ετοιμοι να μαγέψουν την ευρώπη για αλλη μια φορά! Atletiko, Bayer και Rosenborg ομάδες που για χρονια ηταν ομαδες φοβητρο για το ποκ, εμοιαζαν ισες ομαδες μπροστα στον Ψυχωμένο ΑΡΗ.

Παρολαυτα, σημερα μιλανε στην Αθηνα ακομα για το ποιος ειναι πιο κλεφτης απο τους δυο .. κλεφτης ο Ολυμπιακος οπως λενε οι πρασινοι? Τοτε κλέφτης και ο Παναθηναικος που πήρε "τυφλο" πεναλτυ στο Χαριλαου με τον Δαλουκα, και στο δευτερο ματσ με ακυρωση του καθαρου γκολ του Michel.

Κυριοι... χαρισμα σας ο βουρκος που εχετε φτιαξει ολα αυτα τα χρονια ... εισαστε η αρρωστια του ελληνικου ποδοσφαιρου .. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! Εμας αφηστε μας να χαιρομαστε ευρωπαικες βραδιες τον Φλεβάρη .... Vamos Αρειαναρα ...

ΥΓ μπραβο και στον ΠΑΟΚ για την πορεια του

Αρειανός Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!