tromaktiko: "Ποια σχέση δεν σπάει πια;"

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

"Ποια σχέση δεν σπάει πια;"



Παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο πέρασε το «Βράδυ» της Πέμπτης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος μίλησε για τον γάμο, τα παιδιά αλλά και τη δουλειά του. Ο γνωστός...
 ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην περάσει από μια μικρή δοκιμασία καθώς ο Πέτρος Κωστόπουλος του ζήτησε να αποδείξει σε όλους μας ότι είναι καλός ψαράς σε ένα τεστ με δολώματα.

«Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο να μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό είναι καλό να βρίσκεσαι στον επαγγελματικό χρόνο. Το να γίνεται μία συνεχόμενη πεντετία ναι θα είναι δύσκολο αλλά τώρα μιλάμε για μία και μόνο δουλειά» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξηγώντας πως δεν είναι δύσκολη η συνύπαρξη στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τη σύντροφό του, Βάσω Λασκαράκη.

Ο ίδιος βεβαίως εξήγησε πως δεν θα έλεγε όχι στην ιδέα του γάμου μαζί της : «Είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω. Κάποια στιγμή θα συμβεί, είναι μέσα στα σχέδια μου και στην ιδεολογία μου ο γάμος. Δεν είναι όμως στα άμεσα σχέδια μου». Δεν αρνήθηκε όμως πως και στην ιδέα ενός παιδού δεν θα ήταν αρνητικός: «Θα μου άρεσαν και τα παιδάκια. Αυτή τη στιγμή, αν με έβρισκε ένα παιδί, δεν είμαι έτοιμος». Ο Γιάννης τόνισε μάλιστα πως η Βάσω δεν γκρινιάζει και πως μπορεί να σερβίρει ακόμα και πίτσα καθώς παρακολουθεί εκείνος ποδόσφαιρο μαζί με τη παρέα του: «Η Βάσω δεν γκρινιάρα όταν έρχονται οι φίλοι να δούμε μπάλα. Είναι και ΠΑΟΚ οπότε καταλαβαίνεις».

Αναφέρθηκε όμως και στη συμπεριφορά του μέσα σε μία σχέση: «Είμαι από τους τύπους που όταν κάνω λάθη σε μία σχέση στην επόμενη λέω δεν θα τα κάνω. Αλλά τελικά τα ξανακάνω» και συνέχισε: «Ποια σχέση δεν σπάει πια; Πας σʼ ένα κλαμπ και μπορεί να σου τη πέσουν τρεις γυναίκες. Υπάρχουν περισσότεροι πειρασμοί, το θέμα είναι ο χαρακτήρας του άλλου».

Ο Γιάννης μίλησε όμως και για τη δουλειά του: «Στη δουλειά είμαι μία δεκαετία. Σίγουρα δεν σκάβουμε, υπάρχει και πιο δύσκολη δουλειά» και εξήγησε πως δεν ονειρευόταν από μικρός να γίνει ηθοποιός, αλλά συνέβη τυχαία: «Μου τη βίδωσε ξαφνικά. Έβλεπα φίλους μου να φεύγουν στη Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη. Ήθελα να πάω να ζήσω και εγώ σαν φοιτητής. Ούτε μηχανογραφικό δεν συμπλήρωσα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα έβλεπα αποτέλεσμα σε 8 χρόνια. Πήγα και γράφτηκα σε μία υποκριτική σχολή, δεν αισθάνθηκα όμως ποτέ σαν επάγγελμα αυτό που κάνω».

Όπως ο ίδιος εξήγησε, για πολλά χρόνια δούλευε ως σερβιτόρος στην ταβέρνα του πατέρα του, γεγονός που όταν ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση τον έκανε να αισθάνεται άβολα: «Όταν είχα κάνει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» παράλληλα ήμουν στη ταβέρνα του μπαμπά μου και ήμουν με το δίσκο και με φωτογράφιζαν. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι περίεργα».

ΠΗΓΗ: yupi.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!