tromaktiko: Μετρα για την Ελλαδα

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Μετρα για την Ελλαδα



Αυτο το κρατικο μορφωμα (οχι κρατος) που λεγεται Ελλαδα πρεπει να κανει επιτελους κατι για να σωθουμε απο   αυτη την κατασταση και να μπορεσουμε να προχωρησουμε μπροστα.
Τα παρακατω μετρα θα εχουν τη καθολικη στηριξη των πολιτων.
1. Αμεσο τερματισμο λειτουργιας των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χωρας που αποδεδειγμενα δεν παραγουν παιδεια και ορθως   σκεπτομενους ανθρωπους, αλλα αντιθετως ατομα- προβατα που παρανομουν, καινε σημαιες, καταργουν νομους,   ξεφτιλιζουν αξιες, προαγουν το δηθεν, το τιποτα, ατομα και καταστασεις που εχουν αναγαγει το λογικο και   την ευγενεια σε αδυναμια και την αγενεια, τις προσβολες και τις καταστροφες σε μαγκια. Τζαμπα πληρωνει ο   ελληνικος λαος αυτους τους δηθεν μπαχαλακιδες; Η μηπως τους πληρωνουμε για να βανδαλιζουν δημοσια περιουσια;
Ας βγαλουν επιτελους τα λεφτα που τοσα χρονια τους πληρωνουμε για δωρεαν σπουδες, σιτιση, διδακτικο υλικο, διαμονη.
2. Αμεσο τερματισμο της λειτουργιας των ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ δημοσιων υπηρεσιων κοινης ωφελειας (μονο κοινης ωφελειας δεν ειναι.. βλεπε siemens..),  κλεισιμο στη φυλακη ολων οσων καταχραστηκαν δημοσιο χρημα και δεν ελυσαν τα προβληματα συγκοινωνιων ευθυτενους τροχιας,
επικοινωνιων, ηλεκτολοδητησης (βλεπε καθε καλοκαιρι τι γινατe με ΔΕΗ..). Αμεση δημευση των περιουσιων των προσωπων αυτων  και αποδοση τους στο κρατος (σαν προιον παρανομων δραστηριοτητων- βλεπε εκλεψαν το κρατος).
3. Αμεση συλληψη ολων των πολιτικων που κατειχαν δημοσια αξιωματα απο την αποκατασταση της Δημοκρατιας μας μεχρι  και σημερα, καθως και κατασχεση και δημευση των προσωπικων τους περιουσιων διοτι: α) δεν ελυσαν ουτε ενα απο τα   προβληματα που υποσχεθηκαν να λυσουν με την ανοδο τους στην εξουσια. Καθε φορα υποσχοταν αλλα ποτε δεν ελυναν.   Αποδειξη: οι διαφορες στηλες διαφορων εφημεριδων που αναφερονται σε γεγονοτα του παρελθοντος, περιγραφοντας τα προβληματα  που αντιμετωπιζε τοτε ο κοσμος. Τα προβληματα δεν αλλαξαν ουτε διορθωθηκαν (πυρκαγιες, πλυμηρες, κλεισιμο δρομων,   αγροτες, απεργιες, σκανδαλα κλπ κλπ). β) προδοσαν, κατεστρεψαν, εκαψαν κυριολεκτικα τη χωρα για το δικο τους ωφελος.
4. Αμεση συλληψη ολων των δημοσιογραφων που απολαμβανουν παχυλους μισθους για να λενε δημοσια οτι τους κατεβει   και χωρις καμια επιπτωση. Ολων αυτων που εχουν αναγαγει τη προσωπικη τους αποψη σε ειδηση με το σκεπτικο οτι   επειδη ειναι δηθεν δημοσιογραφοι, εχουν το δικαιωμα να εκφραζουν δημοσια οτι τους κατεβασει το κεφαλι και   μαλιστα χωρις καμια πειθαρχκη και ποινικη επιπτωση. Υπενθυμιζεται οτι η διασπορα ψευδων ειδησεων ειναι αδικημα.   Και υπαρχουν χιλαδες δημοσιογραφοι που το εχουν διαπραξει.
5. Αμεση κατασχεση της εκκλησιαστικης περιουσιας καθως το φιλανθρωπικο της εργο μπορει να πραγματοποιηθει  και με λιγοτερη περιουσια.
6. Αμεση συλληψη και δημευση των περιουσιων των Νομαρχων και των Δημαρχων που καταχραστηκαν δημοσιο χρημα,   που παρελαβαν καθε αχρηστο δημοσιο εργο χωρις την τηρηση του νομου και της στοιχειωδης λογικης.
7. Αμεση συλληψη των τραπεζιτων που παραπλανουν τους ελληνες πολιτες με τη συνεχομενη εισπραξη παρανομων  χρεωσεων στις μεταξυ τους συναλλαγες.
8. Αμεση εφαρμογη ΟΛΩΝ των νομων που αφορουν την διασπαθηση και σπαταλη και καταρηση δημοσιου χρηματος απο   ολους, τη δημοσια υγεια, τη δημοσια προνοια, τις συγκοινωνιες, τη παρακωλυση συγκοινωνιων κλπ κλπ κλπ.
Ο καταλογος δεν εχει τελος..
Εαν κριθει αναγκαιο (απο τις περιστασεις), μπορουμε να επανελθουμε

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!