tromaktiko: Στην Αμερική με το μυαλό στον Πασχάλη

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Στην Αμερική με το μυαλό στον Πασχάλη



Στην Αμερική με το μυαλό στραμμένο στην Ελλάδα και στον πατέρα της, που ξεπερνά πρόβλημα υγείας. Η Γιάννα Τερζή, κόρη του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Πασχάλη...



 Τερζή, «μετανάστευσε» εδώ και αρκετούς μήνες στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να τελειοποιήσει τις γνώσεις της με μαθήματα φωνητικής και χορού. Η απόφασή της αυτή είχε να κάνει και με τις λίγες ευκαιρίες που υπήρχουν στην Ελλάδα για δουλειά αλλά και δισκογραφία.

Εκεί κατόρθωσε να ηχογραφήσει έναν αγγλόφωνο δίσκο, που ήταν για εκείνη κάτι που λαχταρούσε ιδιαίτερα. Μέσα σε όλα αυτά επικοινωνεί καθημερινά με τους δικούς της και κυρίως με τον πατέρα της που τον λατρεύει και θέλει πάντα να τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Εξ ου και το ταξίδι στην Αμερική.

Η νεαρή τραγουδίστρια εργάζεται στη Νέα Υόρκη με πυρετώδεις ρυθμούς, αξιοποιώντας τον χρόνο της αποδοτικά, ώστε όταν επιστρέψει στην Ελλάδα, να έχει στις βαλίτσες της όλο και περισσότερες γνώσεις όσον αφορά τα καλλιτεχνικά της όνειρα.

Η «Εspresso» εξασφάλισε αποκλειστικά φωτογραφικά καρέ από νυχτερινή έξοδο της τραγουδίστριας σε ένα από τα μεγαλύτερα clubs της Νέας Υόρκης, όπου πόζαρε με διάσημους ράπερ και DJ, αλλά και από πρωινή βόλτα σε πάρκο στο κέντρο της πόλης. Απ’ ό,τι μας είπε, εκτός από τα μαθήματα χορού και φωνητικής, τον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται συστηματικά, διαβάζει και επικοινωνεί με τον πατέρα της, ο οποίος πρόσφατα πέρασε μια δοκιμασία με την υγεία του και ήθελε η κόρη του την περίοδο των εορτών να επιστρέψει για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να ειδωθούν. Φυσικά εκείνη δεν του χάλασε το χατίρι.

Αν όλα πάνε καλά, από τον Σεπτέμβριο η Γιάννα Τερζή θα είναι και πάλι στη χώρα μας για να συνεχίσει την καριέρα της μετά το αποδοτικό και ουσιαστικό διάλειμμα που επέτρεψε στον εαυτό της στην Αμερική. Φυσικά δεν μετανιώνει γι’ αυτή την κίνησή της, μολονότι απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό από τις αθηναϊκές σκηνές



espressonews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!