tromaktiko: Δείτε λίγο πέρα από τη μύτη σας...

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε λίγο πέρα από τη μύτη σας...



Συστήνομαι εν συντομία, είμαι ο συντάκτης της ανάρτησης http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_2856.html#more
Όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο αναγνώστης στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_6433.html , σκοπός μου δεν ήταν να καταδικάσω την αντίδραση, αλλά να παρακινήσω ουσιαστικότερη. Μόνο που στο θέμα του τίτλου θα διαφωνήσω, καθώς επιμένω πως είναι σωστός.


Ομολογώ πως με έντεχνο τρόπο ήθελα να προκαλέσω τον αναγνώστη να το διαβάσει, θέλω να πιστεύω πάντα χωρίς ίχνος κακοήθειας. Αυτό που θέλω να επισημάνω εδώ είναι, πως δεν είμαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό. Μη ξεχνάτε ότι αυτός είναι ο κύριος μηχανισμός διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Κάνοντας επίκληση στο θυμικό κάποιου. Κοινώς προκαλώντας.

Και θέλω σε αυτό το σημείο να σκεφτεί ο καθένας σας ψύχραιμα. Π.χ. είμαι εγώ, ο Μήτσος, ο Γιάννης και ο Γιώργος και συζητάμε για τις τιμές στα διόδια και τα ΜΜΜ. Και γινόμαστε μετά από δέκα λεπτά συζήτησης ... τούρμπο!
Μετά από αυτό, το επόμενο που κάνουμε είναι: (ερώτηση πολλαπλής επιλογής

α) Αποφασίζουμε να δημιουργήσουμε μια οργάνωση τύπου κινήματος, στην οποία στρατολογούμε κόσμο, αναπαράγουμε έντυπο υλικό και επιδιδόμαστε σε βανδαλισμούς

β) Συζητάμε και με άλλους ανθρώπους, αναλωνόμαστε σε μεγάλες συζητήσεις όπου όλοι συμφωνούμε και ταυτόχρονα δε βγάζουμε άκρη

γ) Ακολουθεί ένα ανέκδοτο, γελάμε και πάμε για καφέ ή τσίπουρα..

Τι απαντάτε αλήθεια; Να είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας αγαπητοί μου Αναγνώστες. Ναι, μη ντρέπεστε... πείτε το. Η απάντηση είναι το γ και στη καλύτερη περίπτωση το β!

Οπ! Τι έγινε τώρα! Ανακαλύψαμε την Αμερική; Και το αρχικό μου ερώτημα παραμένει σαν επιχείρημα. Έχουμε πρόβλημα στον εγκέφαλο σαν λαός; Όχι βέβαια. Τότε τι στα κομμάτια συμβαίνει και η υπ αριθμόν 1 κινητοποίηση στη χώρα είναι το δεν πληρώνω!

Κύριοι, το επιχείρημα "κάθε αγώνας πρέπει να ξεκινήσει από κάπου", επιτρέψτε μου την έκφραση είναι "του κώλου"! Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο αγώνας αυτός αρχίζει και τελειώνει εδώ. Τροφοδοτείται από "σκιερούς" παράγοντες, οργανωτικά και χρηματικά, ενώ εκμεταλλευόμενος την δίκαιη οργή και αγανάκτηση του κόσμου, έχει κατά τη γνώμη μου ένα και μόνο σκοπό!

Τον αποπροσανατολισμό μας!

Με τις υγείες σας και ο νοών νοεί τω..

μετά Τιμής
Ένας ακόμη Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!