tromaktiko: Για τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Για τον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός



Διαβαζω εδω και 2 μερες τους Παναθηναϊκούς να γκρινιαζουν γι αυτα που ζησαν στο Καραΐσκάκη, τους βλεπω να κανουν διαμαρτυρία στην ΝΕΤ για μεροληπτική αναμετάδοση και πολλα αλλα...
και σαν φιλαθλος ομαδας εκτος αυτων τον 2 γελαω...
Οσοι δεν ειμαστε ολυμπιακος δεν περιμεναμε το ματς με τον παναθηναϊκό για να πουμε οτι ο Ολυμπιακος ευνοειται απο τους διαιτητες. Πολλα τα παιχνιδια οχι μονο φετος αλλα και παλιοτερα που ο ολυμπιακος έπαιρνε αποτελεσματα με το ετσι θελω και παντα η δικαιολογια που ακουγαμε ειναι "παντα οι ισχυροι ευνοουνται..."
Το χειροτερο για μενα απο το ματς ολυμπιακου παναθηναικου ηταν οι δηλωσεις Μαρινακη. Θα τις κρινω επικίνδυνες. Και ο Κοκκαλης εκανε δηλωσεις που πυροδοτουσαν το κλιμα αλλα ο Μαρινακης εχει χασει το μετρο και πιστευω οτι αργα η γρηγορα αν δεν αλλάξει δεν τον αλλάξουν οι ιδιοι ολυμπιακοι.
Για τον Παναθηναικο τωρα που κλαιγετε και κανει οτι κανει και για τον Σισε. Ο Σισε ειναι αυτος που πανηγύριζε το γκολ με Πεναλτι κατα του ΑΡΗ ... εκει δεν τον ειδα να λεει τιποτα, ηταν καλα τοτε! Σχεδον σε ολα τα ματς εναντιον του παναθηναικου οι υπολοιπες ομαδες βλεπουν τις αμφισβητουμενες φασεις 1 φορα με το ζορι και με του εκφωνητες να προσπαθουν να δικαιωσουν τον παναθηναικο... Οι Γιανακοπουλοι ειναι αυτοι που καταστρεψαν το Ελληνικο Μπασκετ... οποτε το να γκρινιαζουν οι παναθηναικοι για το καλο του ελληνικου αθλητισμου ειναι αστειο και γελαει ολος ο κοσμος!
Μακαρι ο παναθηναικος να αποσυρθει απο το πρωταθλημα... και μακαρι να τον ακολουθησει και ο Ολυμπιακος!!!! Να δουμε επιτελους μπαλα...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ οτι στην Ευρωπη τρωμε την μια σφαλιαρα πισω απο την αλλη...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ... 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 10-20-30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 32 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΕΝΩ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ... ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ 3-4 ΟΜΑΔΕΣ... ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ οι ομαδες να ειναι πιο δυνατες και να πανε καλυτερα στην Ευρωπη... με αποτελεσμα μεγαλυτερα εσοδα και σε ενα αξιοπιστο πρωταθλημα θα ερθουν και περισσοτεροι χορηγοι... ακομα και απο το εξωτερικο!
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ..και αν σας κουρασα. Ειχα πολλα ακομα να πω αλλα...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!