tromaktiko: Απάντηση στο: Δεν υπάρχουν αντιεξουσιαστές

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση στο: Δεν υπάρχουν αντιεξουσιαστές



Kαταρχήν είσαι ρατσιστής τα βάζεις με μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων για τους δικούς σου λόγους,προσπαθείς να τους διαβάλεις ενώ αυτοί για ούτε καν 1000 ευρώ καθημερινά θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_1253.html
δεύτερον αυτό που λες δεν ισχύει,μπορεί να οίνοι "παρακρατκοι" αυτοί που λες σίγουρα όμως όχι αστυνομικοί.προς τι αυτό το μισος?


Αναγνώστης

-------------------------------

Διαβαζα το μηνυμα σου και το τελικο μου συμπερασμα ειναι οτι κατι στο μυαλο σου δεν ειναι στα καλα του...
Αυτα που λες για οργανωμενα σχεδια ξεσηκωμου για εξυπηρετηση αλλων σκοπων, για το ΠΑΣΟΚ και τα κουμαντα του ειναι λιγο πολυ γνωστα σε οσους ψαχνουν λιγο παραπερα απο αυτα που τους πασαρουν τα ΜΜΕ.
πραγματικα ομως πιστευεις οτι ο Α΄, Β΄ ή Γ΄ αστυφυλακας με τα 800Ε μισθο θα βγει να κανει κατι που σε ολο τον κοσμο γινεται απο παρακρατικες οργανωσεις?
πραγματικα πιστευεις οτι τα οσα γινονται στην κερατεα εχουν διαφορα απο τα δεκεμβριανα ως προς την υποκινηση?
και πραγματικα πιστευεις οτι τα προβληματα της χωρας αυτης και τα προσωπικα σου θα λυθουν οταν τα σωματα ασφαλειας αρχισουν να παρακουν εντολες παρβλεποντας τους νομους και το συνταγμα και αφηνοντας τα στα χερια πορωμενων ανθρωπων που δεν κοιτανε περα απο το συμφερον το δικο τους?
για μενα καλα κανουν οι κατοικοι της Κερατεας και καθε Κερατεας και κλαδου και αντιδρανε ετσι οπως αντιδρανε αλλα καθε σωφρων ανθρωπος ξερει οτι η βια φερνει βια και οτι δεν πρεπει να περιμενει απο ανθρωπους στα ιδια χαλια ή και χειροτερα απο αυτους

Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!