tromaktiko: Παραπλανούν τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Παραπλανούν τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ




Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του τα όσα διακυβεύονται και πως κάποιοι επιτήδειοι συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται...



 του ζημιωθέντες ασφαλισμένους από τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Όπως εξηγούν: «Χθες το πρωί, ο οργανωτικός γραμματέας του Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια, Νίκος Κεχαγιάογλου, δέχθηκε τηλεφώνημα στο σπίτι του από υπάλληλο της εταιρείας "Ελληνοευρωπαϊκή – Ιόνιος Brokers" και, αφού επιβεβαίωσε το όνομά του, τον ρώτησε αν ήταν ασφαλισμένος στην ΑΣΠΙΣ.

Αφού πήρε θετική απάντηση τον ενημέρωσε "ότι έχει συσταθεί ένας Σύλλογος ο οποίος προστατεύει τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και μέσω αυτού μεταφέρονται τα συμβόλαια της ΑΣΠΙΣ με τους ίδιους ακριβώς όρους σε άλλες εταιρείες".

Δυστυχώς, τέτοια κρούσματα από το εν λόγω γραφείο του κ. Ροντογιάννη είναι συνεχόμενα με καταγγελίες από πέρυσι. Το συγκεκριμένο γραφείο χρησιμοποιεί λίστα, η οποία έχει κλαπεί από το τμήμα μηχανογράφησης της ΑΣΠΙΣ και συμπεριφέρεται με τρόπο επαγγελματικά χυδαίο.

Θα πρέπει οι ασφαλισμένοι να είναι πολύ επιφυλακτικοί, όταν δέχονται τέτοιου είδους τηλεφωνήματα που μόνο στόχο έχουν να παραπλανήσουν και να αποδυναμώσουν το χαρτοφυλάκιο της ΑΣΠΙΣ. Αποδοκιμάζουμε δημόσια τον εν λόγω κύριο και το γραφείο του και πρόκειται να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ενημερωθεί η Τράπεζα της Ελλάδος, το Επιμελητήριο και τα μέσα ενημέρωσης.
Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο τέτοιες πρακτικές».



irenepan.posterous.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!